Mesajul angelic pentru a doua jumatate a lunii iulie

Din cinsprezece iulie lucrurile vor sta …in echilibru ­čÖé

Cand spun asta este vorba despre o crestere , lectii invatate, constientizari, o linistire interioara si pentru multi, o clarificare a scopului, a directiei.

Partea mai provocatoare este aceea de a ne pastra echilibrul – intre spiritual si pamantean si mai mult decat atat, datorita transformarilor , de a pastra echilibrul in relatiile noastre.

Da , este o vreme de decizii destul de bruste venite dintr-o saturare de tot ce nu am facut pana acum pentru binele nostru.
Daca reusim sa ramanem echilibrati si minte- spirit atunci vom avea si acea detasare prin care sa lasam sa se incheie aele relatii de care nu mai avem nevoie ( fie ca sunt de munca sau personale) si sa primim pe finalul lunii altele in viata noastra.

Sunt posibile aparitii neasteptate ale unor persoane in campul nostru de actiune:) Chiar dorinta de apartenenta la noi grupuri, de nou in general.

Dati-va voie sa faceti schimbarea si ramaneti atenti in interior la adevaratele nevoi comunicate de suflet. Aveti grija de trupul vostru , de mintea voastra si de fiinta voastra caci sunteti aici sa o onorati , sa o ocrotiti si sa ii oferiti experienta fericirii si a iubirii. Inconjurati-va de frumos, de momente dragi, de natura, de tot ceea ce ati uitat pana acum sa va daruiti . Fiti voi centrul universului vostru de acum ininte si invatati detasarea, echilibrul , acceptarea. Suntem aici sa va sprijinim , la un gand distanta!

Multumesc pentru calauzire dragi ingeri si spor voua in gasirea a ceea ce aveti nevoie !

20160710_105321

Aboneaz─â-te la newsletter