Mesajul angelic pentru IULIE

10514765_718841201510833_169686904781217325_nEtalarea este facuta cu cadurile Terapia cu Ingeri si cele ale lui Mihail.

Ingerii care ne insotesc in mod pregnant sunt Mihail ce apare inca de cateva zile in mai toate citirile si mesajele, Uriel care ne sustine inca din iunie cu idei, creativitate, claritate si Haniel pentru a ne echilibra energia feminina, intuitia, receptivitatea.

Luna aceasta este una a puterii personale. Este bine sa incepem prin a face o calatorie in interior, a vedea unde sunt punctele pe care inca neglijam sa ni le recunoastem sau amanam sa ne uitam de teama sau crezand ca totul se va rezolva de la sine. Este bine sa vedem clar unde ne mintim inca…unde ne amagim inca si sa desfacem toate acele corzi si atasamente care ne sunt toxice. Cerem lui Mihail sa ne ajute la desfacerea corzilor energetice care ne incarca cu tot felul de frici si energii joase, cerem curatarea de toate energiile care nu ne mai sunt de folos. Este necesar aceasta pentru ca este o luna a manifestarii si ce doriti sa aduceti in prim plan? Fricile voastre, nesigurantele voastre, taraganarea, jumatatile de masura, minciunile sau adevar, armonie, abundenta, implinire? Faceti curat in dulap si manifestati prin ganduri curate, prin intentii pure si comportamente in armonie cu interiorul vostru.

Cartea trecutului spune ca am facut un drum lung pana aici, suntem la jumatatea anului, intr- un fel, la jumatate de drum. Am lucrat mult pe curatari, purificari, am fost in tot felul de situatii neplacute si confuze si ni s- a cerut multa credinta. Acum ca am capatat credinta in divin si in sprijinul ingerilor ajungem in prezent la manifestarea puterii personale.

Chakra plexului solar ne spune ca a venit momentul sa ne afirmam adevarul, puterea, increderea, frumusetea interioara. A venit momentul sa stam drepti in fata oricaror persoane sau situatii ce doresc sa ne perturbe linistea sau ne fure puterea. De fiecare data cNd alegeti sa fiti fermi, sa spuneti adevarul, sa fiti in concordanta cu aceea ce simtiti si sa actionati asa va afirmati de fapt puterea personala si o tineti la voi, cu voi. Acum straluciti, este timpul unei rasplatiri pentru toata munca depusa.

Spre finalul lunii si mai apoi vom invata sa primim relatii noi in viata noastra, vom fi mai echilibrati ca si receptivitate, atentie, intuitie, daruri…vom avea si cateva zilein care emotiile isi vor spune cuvantul insa este bine sa le primim, sa le acceptam, sa ne impacam cu sensibilitatea noastra. Ea ne este de mare ajutor in lucrul cu oamenii , cu noi insine, in primirea mesajelor divine. Este bine sa fim atenti si la ceea ce vom manca, unde vom merge , sa ne ferim de locurile prea aglomerate si de ceea ce simtitm ca nu ne prieste.

Ce avem de invatat/ la ce sa fim atenti :
Vom invata sa lasam controlul mai mult, sa ne simtim in siguranta chiar daca nu stim exact ce aduce ziua de maine, sa cerem mai des ajutor divin si sa stim ca totul se intampla spre binele nostru cel mai inalt. Vom invata sa lucram pentru ceilalti, sa colaboram, sa ajuta, mai mult…sa fim mai atenti la nevoile celor din jur, sa ne punem in slujba semenilor nostri cu drag, cu incredere, cu iubire , sa fim , de ce nu, o calauza, o lumina pentru care au nevoie. Asa cum ziceam ne vom afirma puterea personala, adevarul si prin asta vom putea sa ajutam fie ca este prin cariera noastra, fie ca este printr- o pasiune a noastra ori pursi simplu prin anumite conjuncturi in care vom fi pusi. Invatam tot mai mult ce inseamna noi in loc de eu.

Rezultatul – si aici o carte a sarit din pachet , cea cu Misiunea personala.

Este o luna in care vom intra pe misiunea noastra mai mult decata, facut- o pana acum, cu mai multa incredere, responsabilitate, asumare, avand de data asta atat increderea in noi insine si in forta noastrainteriora, dar folosindu- ne si de sensibilitatea noastra. Vom mai completi, vom fi la un alt nivel, intr – o alta etapa in care suntem intai felicitati pentru munca depusa, suntem apoi ghidati foarte aproape de Mihail si Uriel ..si…avem impletirea aceasta frumoasa intre intuitie, caldura, emotie, empatie si putere, adevar, fermitate.

Totul devine mai clar, mai frumos pentru fiecare.

Sa aveti o luna cu realizari divine, cu constientizari si multa incredere!

Abonează-te la newsletter