Mesajul angelic pentru luna AUGUST

Situatia , ce ne aduce luna august :

Luna aceasta este una plina de creatie, de proiecte, de idei noi, de actiune! Este o luna in care sa iesim in fata, sa stralucim fara a ne mai fi teama de ceea ce ar putea spune ceilalti. Gabriel ne calauzeste impreuna cu Uriel pemtru a ne de ideile , a ne sustine in comunicare si in exprimarea artisitca sau a hobby urilor noastre care au acum potentialul de a deveni afaceri proprii. Fa ceea ce esti destinat sa faci, ceea ce iti place cel mai muly, indrazneste!

Tema, provocarea:

In primul rand facem progrese si pentru asta suntem felicitati, s- a muncit mult in ultimele luni pentru curatari, crestere, costientizari, deschidere, adevar si asumare. Vom avea mai multe posibilitati in aceasta luna, deciziile vor fi luate destul de repede dar nu si impulsiv. Ci calauziti de adevarul nostru si de vocea interioara. Nu va limitati la prima oferta sau la singura posibilitate pe care o vedeti. Cereti calauzire si profitati de toate optiunile pe care le aveti , sunt sanse mari de a schimba drumul in cariera, de a avea un parcurs diferit de pana acum , el fiind pe directia buna. progresul e si atunci cand incercam si nu iese cum vrem noi, din asta invatam, din asta vedem ceea ce nu ne place si ceea ce nu vrem. Nu va fie teama sa iesiti , sa explorati, sa incercati, sa luati decizii!

Sfatul/ recomandarea ingerilor:

Ca sa alegi ce este cel mai bine pt tine este nevoie sa stii ce vrei exact , sa stii intati unde te doare , unde mai este de curatat si de recunoscut…unde mai este de lasat in urma si de vindecat…asa ca asculta- te, asculta indemnul inimii si asculta atent ceea ce primesti ca si mesaje in timpul meditatiei, prin muzica, in somn. Mai sunt niste situatii de clarificat, in special pe relatii …hotarati- va odata sa faceti pasul la care inima voastra viseaza.

La ce sa fim atenti :

Cum ziceam, la relatii si la curatarile care inca se fac. Este o luna cu foc si apa. Este o luna in care vor ramane in urma oamenii cu cRe nu mai rezonam. Si este important sa stii ca meriti fericirea si implinireadorintelor tale cele mai adanci. Esti in siguranta atunci cand ramai singur sa zicem, atunci cand e nevoie sa lasi sa plece din viata ta anumite persoane. Femeile vor mai avea de lucru pe feminitate si vindecarea acesteia. Mai este inca de scos amazoana , inteleapta, mama, sfatuitoarea, preoteasa, iubita…mai este inca de armonizat. Indrazneste! Vindecarea ta se petrece deja si esti deja pe drumul cel bun. Fecioara Maria te va sprijini de a lungul acestei calatorii in vindecarea ta la fel ca si Haniel si Rafael.cere-le ajutorul.

Rezultatul, ce invatam:

Sane deschidem mai mult inima cTre iubire, sa nu ne mai temem atat sa iubim si sa fim iubiti, sa nu ne mai temem atat sa fim raniti. Este posibil sa apara noi relatii in acest sens, este posibil sa apara o a treia persoana care sa iti arate cam ceea ce iti doresti si cRe sa iti arate ca este posibil sa ai exact ce visezi. In urma curatarilor pe relatii vei avea o inima curata, deschisa si mult mai multa incredere in tine, mai multw stima, respect si iubire de sine si atunci asa va fi si cel pe care il visezi acum. Vei primi in viata ta noi oameni, noi suflete cRe vor rezona pe frecventa iubirii, a increderii , a indepndentei.
O luna puternica ce cu siguranta ne va intari , ne va provoca, ne va aduce schimbare.
Cu incredere si credinta inainte!image

Imbratisari!

Abonează-te la newsletter