Mesajul angelic pentru luna DECEMBRIE

Cartile folosite pentru acest mesaj sunt Angel Therapy si INgerii INdigo.

Am intrebat ce ne aduce luna , ce avem de invatat si care va fi rezultatul probabil la finalul acesteia . PLus o carte pentru sarbatori.

IN general, aceasta luna ne atentioneaza asupra sanatatii noastre din toate punctele de vedere. Este vremea sa o luam mai incet, sa acordam mai multa atentie corpului nostru atat fizic cat si cel energetic. Este un timp in care e posibil ca multi dintre noi sa facem schimbari in alimentatie, sa avem pofte pe care nu le-am avut pana acum, sa ne trezim ca dorim sa facem anumite cursuri sau forme de miscare la care nu ne-am fi gandit. De asemenea vor fi vibratii amestecate si oarecum haotice pana pe la mijlocul lunii asa ca fiti ceva mai atenti la corzile energetice, la curatarile pe care sa le faceti cu Mihail sau cu orice metode cunoasteti si rezonati. Aici sunt incluse baile calde cu sare, ajutorul Maestrilot inaltati, tamaie, pietre , natura si asa mai departe. E o luna in care vom curata bine bine atasamente in special cele care tin de relatii si de anumite dependente pe care le avem. Este bine sa cerem curatarea, purificarea si dizolvarea tuturor atasamentelor relationale pe care le avem, lucru ce se poate face si nominal, cu anumite persoane. De multe ori avem senzatia ca o relatie este incheiata si terminata, ca nu mai avem nimic cu persoana respectiva si ne trezim totusi ca ne apare in minte, in vise, chiar in viata noastra zilnica si nu intelegem de ce. Pentru ca nu ati eliberat completa atasamentul si nu ati eliberat din structurile voastre acea persoana – la nivel energetic. E final de an asa ca sa ne pregatim , sa fim curati pentru inceputul ce urmeaza.

Ce vom invata, ce avem de facut?

Din nou, detasarea, acceptarea si vindecarea. Prin desfacerea atasaementelor la nivel relational dar si la nivel de plan material, de exemplu, vom reusi sa ne detasam de ceea ce ne tinea blocati in anumite tipare de gandire, de comportament. Curatati toate atasamentele , chiar si legate de casa, de bani, de un anume obicei sau ceva ce va place. Astfel incat veti putea vedea mai clar lumina din voi si ceea ce voi aveti de facut. Pentru ca stam inca in tipare nu reusim sa lasam controlul si sa primim complet ghidarea ingerilor vizavi de ceea ce avem de realizat. PEntru cei care aveti dependente precum tigari , alcool sau mancare puteti sa ii cereti ajutorul lui Mihail si Rafael sa le curete complet- numai daca sunteti pregatiti si doriti asta. Ne apropiem tot mai mult de esenta noastra si Raziel ne va insoti si el pe drumul acesta al cunoasterii, al intelegerii si constientizarilor.

Ce vom fi realizat, invatat spre final de luna?

Ca aici, pe Pamant suntem stapanii si creatorii propriei noastre vieti. Ca autoritatea suntem noi si daca noi cream cu iubire, ne asumam responsabilitatea atunci si in plan material lcururile vor merge ca unse. Uitam de multe ori ca suntem oameni pe Pamant si fugim de aceasta lume. Vom invata ceva mai atent aceasta lectie pana la finalul lunii. Vor  curge peste noi binecuvantari, mesaje divine si daruri care ne vor reda puterea interioara. Despre asta este vorba si in preajma sarbatorilor. Reluarea puterii interioare, inflorirea, increderea, intelegerea a ceea ce suntem. Vom fi mai siguri pe noi, vom avea mai mult curaj si ne vom apropia mai mult de noi si Dumnezeu …il vom simti mai aproape si pentru unii dintre noi adevarate schimbari miraculoase vor avea loc. Nu uitati insa ca sunteti oameni aici, pe planeta asta si este foarte important sa aveti grija de voi fizic , la fel de important sa aduceti tot ce realizati in plan superior, spiritual si aici, pe pamant, in plan fizic, material.

O luna care impleteste vindecarea cu multa putere , cu constientizari profunde si cu o sensibilitate aparte data de prezenta Fecioarei Maria, a lui Isus. Sa avem mai multa grija si de noi ca oameni, si de trupul nostru, sa fim mai atenti la ceea ce aducem in plan fizic, sa fim atenti si la cuvinte si la comportament pentru ca ele se materializeaza foarte rapid acum. Sa constientizam puterea noastra adevarata , aceea  divina, blanda, plina de iubire cu care putem crea exact viata pe care o dorim.
Si sa nu uitam sa ne facem o balanta a anului ce se incheie, sa facem o lista a recunostintei, a multumirilor si realizarilor precum si una a intentiilor pentru anul viitor. Acum ca sunteti mai curajosi, mai increzatori, mai intelepti veti sti exact ce va doriti si veti avea curajul sa si puneti in practica 🙂

Binecuvantari divine pentru toti!

( ps- nu pot posta poza cu cartile deoarece nu am cu ce sa o fac 😉 )

Abonează-te la newsletter