MESAJUL ANGELIC pentru luna FEBRUARIE

De ceva timp nu am mai postat mesajul lunii insa de aceasta data am fost ghidata mai ales datorita energiei care este acum manifestata.

Ingerii ne aduc, asadar, un mesaj de incurajare pentru o luna puternica, o luna 2.  Un numar care ne vorbeste despre impreuna pe de o parte, despre dezbinare pe alta parte. Fiecare va alege unde se pozitioneaza. Din punct de vedere angelic numarul doi ne spune despre lucrul care se face in spatele cortinei si pastrarea increderii chiar daca nu vedem acum rezultatele.

Tema generala vine de la Gabriel care ne spune ca este o luna in care vom putea face sau asista la schimbari majore. Sunt oportuntati care vor aparea pentru a ne urma pasiunile, pentru a schimba directia, pentru a face ceva ce ne va implini.  Vom fi inspirati, mai este nevoie sa si urmam aceasta inspiratie , sa actionam conform a ceea ce simtim ca e cazul sa facem.

Avem o arcana majora, o schimbare importanta de perspectiva ce va avea loc. Suntem ghidati cu fermitate si curaj de MIhail si cu iubire de catre Chamuel. Sa fim atenti la ceea ce se intampla in interiorul nostru mai mult. Sa meditam mai mult asupr felului in care am facut lucrurile pana acum. Suntem multumiti de viata noastra? Suntem multumiti  de cum facem alegerile in viata noastra? Este un moment in care ave ocazia sa ne conectam cu ceea ce este in interiorul nostru stralcitor, puternic, unic.

Unicitatea are acum cale libera spre manifestare. Este nevoie de atentie la cat curaj avem, cata credinta, cata asumare. E vremea pentru a schimba perspectiva, raportarea la viata, la noi, la ce traim si sa facem schimbarea.

Ghidarea suplimentara ne spune despre „impreuna”. Este un cuvant si o energie pe care o simt foarte puternic de catva timp. Chiar daca aparent suntem inca dezbinati si plini de furie, de ego , incet incet vom intelege ca numai impreuna putem cladi lumea pe care o dorim prin alegerea fiecaruia. Toate aceste schimbari se pot face daca avem inima deschisa, daca ne raportam la intuitie, la ce simtim si lasam deoparte mintea cu scenariile ei apocaliptice si cd-ul pe baza de programari vechi.

Sunt situatii interesante in cupluri aceasta luna. Si aici vor fi schimbari, rupturi sau transfomari spectaculoase. Se pot regasi suflete in moduri miraculoase, in moduri neasteptate, se poate intampla o uniune dincolo de cuvinte. Acest Impreuna va juca un rol important in vietile noastre.

REzultatul sau finalitatea probabila a lunii este una de imputernicire, de iesire din furtuna , din negativ, din indoiala si confuzie. Ne debarasam de sentimente si emotii negative, de obiceiuri care nu ne mai servesc cresterii si incepem sa urcam cu avant. Ne luam puterea inapoi, si chiar la scara mai mare putem intelege ca ea sta in noi, in fiecare , ca nu suntem niste victime.

 

Este o luna foarte puternica. Fiti atenti inauntru, cultivati pacea, faceti meditatie, aduceti trasnformarile intai in voi, in interior, gasiti calea cea mai potrivita voua sa o faceti. Deschideti-va catre nou, catre schimbare, catre alte carari si aveti incredere in vocea inimii! Curaj! Putem pune bazele noii lumi cu iubire, cu lumina, cu credinta, cu bucurie in mijlocul oricaror situatii.

20170201_124215.jpg

 

 

 

Abonează-te la newsletter