MESAJUL ANGELIC PENTRU LUNA FEBRUARIE

Avem o luna februarie foarte mentala ,cu multe idei, odihna si capitole de incheiat. Toate cartile din tarotul angeli sunt de aer ceea ce ne arata cat de mult va prima gandirea si de asemenea, tendinta noastra de a gasi eplicatii logice, de a fugi adesea de emotiile noastre. Pe cat posibil este indicata odihna pentru refacerea legaturii cu noi insine. A fost un val care ne-a cam rascolit pe toti asa ca, acum avem nevoie sa ne indreptam mai mult atentia catre Dumnezeu, catre divinul din noi, catre legatura noastra cu ingerii si celelalte fiinte de lumina. Este bine sa avem grija de o igiena spirituala pe care am tot amanat-o din considetente de timp , oboseala etc.

Avem un inceput de luna in care ni se cere sa fim intelepti, atenti la putrea noastra , cui o dam, cum o manifestam. Vine ea din legtura cu sinele nostru superior sau se manifesta pe umbra? Cat de calm, bland , atent si ferm iti manifesti puterea interioara?

Provocarea lunii este sa ne vedem frumusetea interioara, sa nu mai gandim atat si sa ne permitem in sfarsit o mica vacanta. Avem impresia ca daca ne oprim din alergat se va darama lumea, vor ramane copiii nehraniti si vom pierde toti clientii. Aflati ca nu este. Amintiti-va cine sunteti, aminti-va ca ati venit pe pamant sa va regasiti scopul divin,  sa va regasiti linistea, pacea, armonia si sa intelegeti ca lasand controlul in mainile divinitatii lucrurile se aseaza de la sine. Opriti-va, ingaduiti-va un timp de relaxare in care sa meditati, sa va plimbati, sa primiti raspunsuri mai mult prin intuitia voastra decat prin logica si rationament. Nu va mai grabiti, nu mai fugiti, intelegeti ca toate se intampla oricum la momentul potrivit.

Mijlocul acestei luni ne anunta o implinire, o posibila noua relatie sau o transformare a unei/unor relatii mai vechi. Daca esti atent la conexiunea ta cu divinitatea, la tine, la odihna, la liniste atunci cand nu te astepti , de unde nu te astepti va aparea o frumoasa rasplata pentru tine. Pentru unii poate fi pe partea relationala, pentru altii poate fi o constientizare, o rezolvare, o  intelegere a unei situatii ce v-a dat de furca pana acum.

20150203_122929Suntem ghidati sa incepem o activitate, un hobby care sa ne aduca bucurie, care sa ne ridice vibratia de cate ori avem senzatia ca nu mai intelegem ce se intampla. Ni se arata din nou putrea mentalului care ne poate induce in eroare, tendinta catre a cadea in negativism si in vibratii joase. Gasiti-va o pasiune, remaintiti-va de una, reluati ceva ce obisnuiati sa faceti si va placea. Canalizati-va energia catre ceva frumos, pozitiv care sa va dea o stare de bine de cate ori mintea vine si va spune diverse.

Spre finalul lunii vom intelege ca toata starea avuta pana acum, toata odihna , acolo unde ea a fost onorata va aduce de fapt vindecare, incheierea unor capitole care sunt deschise chiar din trecutul indepartat . Veti ajunge la o mai buna intelegere si cunoastere a voastra si veti simti ca renasteti , ca acum sunt deschise usi pe care nu le-ati vazut pana acum. Multi dintre voi veti reusi sa faceti iertari pe care pana acum nu ati fost capabili sa le simtiti cu adevarat. Diferite probleme de familie vor cunoaste o rezolvare daca reusiti sa nu dati foarte multa atentie gandurilor care va pot coplesi din cand in cand de-a lungul acestei luni.

O luna din care vom iesi mai calmi, mai in clar, mai curajosi, mai atenti la noi si la nevoile noastre. Nu uitati sa cereti mereu ajutorul pentru ceea ce aveti nevoie , sa ramaneti incredintati ca totul este spre binele nostru si ca nimic nu e intamplator.

Abonează-te la newsletter