Mesajul angelic pentru luna MAI

Bine va regasesc! Iata si mesajul ingerilor pentru luna MAI 

Am primit ghidare sa aleg 5 carti pentru weekendul asta si urmatoarele 4 saptamani si apoi din pachetul lui Mihail raspunsul la cateva intrebari pentru a sumariza.

Asadar, weekendul asta este despre a fi atent la ceea ce iti doresti , ceea ce iti spune inima ca iti doresti sa faci de aici inainte si sa ceri ajutorul, sprijinul ingerilor. Este o luna de schimbare importanta si de aceea este important sa stii ce doresti, ce sa incepi nou si ce sa inchei. Fa-ti curatenie in suflet si in viata chiar si la nivel de intentie si vei avea spirijinul necesar pentru actiunile urmatoare. 

Saptamana urmatoare aduce curatare cu Rafael si nu numai. Si Gabriel este prezent deoarece avem nevoie de o curatare pe toate planurile dar mai ales relational si al comunicarii. Detoxifierea se va produce pentru fiecare acolo unde inca mai amana, este nehotarat. 
Urmatoarea saptamana a lunii completesza mesajul anterior despre curatare deoarece este vorba despre ceea ce atragi in viata ta. Lasa in urma ce e toxic chiar daca ti e greu sa rupi anumite legaturi…doar asa vei face loc unor noi situatii si persoane benefice drumului tau. Sa stii ca nu vei ramane singur ci altceva va lua mereu locul a ceea ce lasi sa se duca…e nevoie de echilibru. Asadar, cere, fa curat si atentie la ceea ce aduci langa tine prin gand, intentie, emotie/sentiment. Legea atractiei functioneaza si ca sa vezi ce gandesti si ce emani uita- te la ce e in viata ta…ce oameni, ce situatii, cat negativ si cat pozitiv. 
Penultima saptamana vine cu ascultare in special interioara, ascultare a sufletului tau, fa o revizuire a ultimelor saptamani, luni si revino in interior pentru a vedea daca esti acolo unde iti doresti, daca e nevoie sa iei noi decizii. Atent la semnele ingerilor, ale Universului care apar mereu in jurul nostru. E un moment propice tacerii, interiorizarii, ascultarii tale ca si suflet.
Finalul lunii va aduce in concret o parte din intentiile tale, din dorintele tale, vei primi rasplata pentru munca ta. De aceea ti se spune sa nu iti faci griji, pt ca facandu- ti, griji atragi  Daca ai lucrat atent cu tine, daca ai inceput sa ai mai multw grija de tine, de nevoile tale interioare, sa mergi poate la un terapeut, la sport, la masaj etc…si sa fii clar in ceea ce iti doresti..acum e momenul in care vei primi rasplata! Yey! 

Care este provocarea lunii? 
Asumarea, inceperea noului drum, clarificat, cu intentiile clare puse din inima, cu incredere in drumul tau si in cine esti…provicarea vine din acceptarea curgerii de fapt, din acceptarea schimbarii pe care o intampinam acum. Depinde de tine daca o vei accepta bucurandu- te pentru ca ceva minunat urmeaza sau daca vei cadea in negativ, speriat de ceea ce se schimba. N uita ca esti vegheat si ca orice schimbare este doar ca sa urci!

Care este lectia de invatat? 
Pe langa acceptare si detasarea de frici avem de inteles si faptul ca nu suntem singuri- ca cineva ne sprijina si ne iubeste orice ar fi…ca suntem toti ca si copiii in ochii Creatorului si ai ingerilor…sa invatam sa lasam mai mult controlul deoparte, sa aveam mai multa credinta si incredere ca suntem pe drumul cel bun – nu exista altfel  toate drumurile duc la niste lectii importante  

Concluzia finala de la Mihail ?
Respectul de sine. Si aici e atat de mult de spus ca as putea scrie pagini…mai ales ca imi vin mesaje cu duiumul…toate aceste incercari, tot lucrul cu tine, toata asumarea din aceasta luna nu fac decat sa iti construiasca o mai mare incredere in tine! Te invata practic sa stai pe cele doua picioare cu zambetul pe buze in orice situatie , demn, plin de iubire …stiind ca tu esti cea mai importanta persoana pentru tine! Te invata sa te asumi cu adevarat si sa nu te mai intereseze parerea celorlalti, sa nu mai apleci urechea atat de tare catre critici si etichete, ele vor exists mereu! Cu cat esti mai luminos cu atat atragi atentia mai tare! Si ce? Ramai in credinta,in iubire, drept in adevarul tau! 

Image

Abonează-te la newsletter