Mesajul angelic pentru luna Martie

Atmosfera generala ne spune despe multa apa adica emotii, trairi care pot avea o profunzime deosebita. Se pot rascoli amintiri, pot aparea vechi dureri la suprafata care au avut loc in copilarie, in adolescenta spre a fi eliberate .Intuitia va fi functiona  la cote inalte si vei avea ocazia sa faci pasi catre o etapa in care lasi in urma trecutul si tot ce te tine blocat in sentimente negative.

In cazul relatiilor tale vei gasi noi valente, aspecte la care nu te-ai gandit , vei face evaluari pentru a decide cine ramane si cine pleaca. Vei simti destul de clar unde e nevoie sa pui stop. Ramane sa ai si increderea si curajul sa o faci. Pe alocuri vei avea senzatia ca este prea mult , ca au aparut aceste trairi pe care nu le stiai sau nu le acceptai inainte si pare ca te coplesesc. Aminteste-ti sa te rogi, sa dai toate greutatile Cerului, sa ceri ajutorul pentru a elibera, pentru a intelege, pentru a vedea ce ai nevoie pentru cresterea ta.

 

Prima parte a lunii contine si ea emotie, amintiri din copilarie care pot aparea fie in vis , fie pur si simplu in momente in care vei avea flashuri, ganduri , intuitii ce coreleaza probleme din prezent cu radacinile din trecut. Este bine sa dai mai multa atentie copilului interior, sa stai de vorba cu el, sa il cunosti daca nu ai facut-o pentru ca are multe sa iti spuna si tu ai multe sa intelegi despre el/ despre tine. Acolo unde simti ca nu poti, cere ajutorul, cere-le ingerilor sa te sprijine, sa iti aduca clarificari, sa te ajute in a elibera tot ceea ce nu iti mai este de folos. Cere ajutorul unui specialist daca simti ca nu poti duce singur ceea ce traiesti , poate fi nevoie de o ghidare mai profunda in anumite locuri din tine , pe care sa nu o poti face singur.

Ramai increzator ca orice simti acum e de bine, ca ai sprijin Divin in orice clipa si ca este doar o perioada de agitare a strafundurilor fiintei tale pentru a vedea si a accepta/elibera si acele rani foarte vechi si bine ascunse. Aminteste-ti ca totul se intampla ca sa inveti ceva, ca sa cresti, ca sa evoluezi. Nimic nu stagneaza, totul merge inainte.

 

A doua parte a lunii aduce impamantare, mai multa asezare, atentie in planul fizic. E ca si cum , dupa ce ai inotat cateva ore in mare revii pe uscat si te lasi mangait de soare. Este posibil ca niste probleme stagnante aparent sa isi gaseasca acum o rezolvare, sa apara din senin niste incheieri, niste solutii. Era nevoie ca tu sa mergi intai in profunzmile tale pentru ca rezultatele pentru unele situatii sa apara. Uneori totul este mult mai profund decat pare la prima vedere.

Dupa 15 martie simti din nou o pofta de viata , o stare de a te apuca de treaba si oportunitatile nu inceteaza sa apara. Lucreaza , acolo unde stii ca ai inca minusuri, cu atentie, cu disciplina si vezi ce credinte , ce tipare vechi te mai blocheaza pentru a primi toata abundeta pe care o meriti. Ajuta-te de respiratie si de natura, iesi afara si da-ti voie sa te relaxezi, sa simti soarele, parfumul din aer, sa simti pamantul si toate vietatile sale cum se trezesc. In interiorul tau si tu, experimentezi o trezire la un nivel nou. Observa, fii prezent.

 

Ghidarea suplimentara ne spune sa fim atenti la zona de creativitate si de blandete. Sa fim atenti la noi si la modul in care ne exprimam. Chiar sa iti pui intrebarea : cum ma exprim eu pe mine? Ce fac pentru a ma arata asa cum sunt? Pe alocuri vor exista rabufniri si note agresive in modul de a vorbi a care sa fii atent, sa vezi de unde vin ele. Poate ca ai mai multa nevoie de a -ti folosi energia intr-o maniera care sa iti aduca stare de bine, relaxare, bucurie. Din aceasta stare de relaxare si de impacare vin catre tine toate minunatiile Universului.

 

Rugaciunea acestei luni ce te poate calauzi este :

Doamne, datotrule de viata,

Cel ce ne iei durerile si amaraciunea,

Cel ce pastrezi fericirea si

Creator al Universului:

Tu esti luminos, pur si adorabil:

Meditam asupra Ta.

Inspira-ne si ghideaza-ne

intelectul in directia potrivita noua.

( mantra hindusa)

Abonează-te la newsletter