Mesajul ANGELIC pentru luna MARTIE

O luna care sta sub aripa lui Rafael – vindecare, crestere, maturizare. Ingerii ce patroneaza aceasta luna sunt cei ai maturitatii.

Am folosit pachetele: angel therapy, life purpose si oracolul ingerilor.

TEMA , asa cum ziceam este vindecarea: vindecarea laturii noastre umane. Ne reamintim ca suntem oameni si ca avem destule traume, blocaje, neputinte pe care sa le vindecam. Ne reamintim de asemenea de legatura noastra cu aceasta Planeta si incepem sa fim ceva mai atenti cu ea si in reluarea comunicarii cu pamantul, natura. Rafael , ingerii vindecarii, Ariel ne stau alaturi pentru toate astea.

LECTIA si GHIDAREA sunt : a te ierta, a incheia capitole cu tine insuti/insati. Mergi acolo unde simti ca te duce sufletul ca si seminarii, intalniri, meditatii. Iti vor aduce constientizari, intlegere, vindecare. Deschide bratele si inima catre tine si permite-ti sa vezi tot ceea ce nu ai vrut pana acum si cere ajutorul ingerilor in a te ierta, in a te vedea clar si in a te vindeca cu adevarat. Pe de alta parte este o luna creatoare: exprima-te. Aminteste-ti ca tu iti creezi propria viata si tu alegi ce doresti sa ai in si langa tine. Fii artistul  din viata ta si creeaza: fie ca sunt cursuri noi, fie ca sunt tablouri, fie ca sunt noi oportunitati…orice simti ca iese din tine, lasa-te sa te exprimi!

Inceputul lunii : aduce bucurie dar si noi inceputuri in sensul de noi lucruri ce le vei invata. Fie te inscrii la cursul pe care ti -l doreai, fie primesti acea carte sau documentar ce te invata lucruri noi, fie primesti direct darurile si cunoasterea de sus. Vei fi calauzit si ghidat catre noi fatete, aspecte care iti vor aduce multa bucurie. Vei invata sa te bucuri pentru ca ai cam uitat sa faci asta..iti vei aminti cum e sa traiesti simtind ceea ce traiesti…

Jumatatea lunii : aduce schimbari. Nu intamplator am simtit sa folosesc cartile Life purpose. Fie ca vei incheia cu jobul la care te afli acum, fie ca te vei hotari sa incepi ceva pe cont propriu, fie ca vei adauga o noua ramura activitatii tale, schimbarea vine si se intampla in viata ta. Este primavara, este vorba despre ineputuri 🙂 Ai grija ca aceasta schimbare sa fie facuta cu integritate, nu iit lasa puterea altora, nu te lasa convins si tarat in tot felul de dispute, emotii si trairi negative. Egoul va incerca sa te tina acolo unde stie ca e caldut si unde s-a obisnuit. Daca simti aceasta schimbare in interiorul tau atunci urmeaz-o, cu capul sus, cu asumare si cu increderea ca ingerii te sprijina. Cere-i ajutorul lui Mihail pentru curaj , incredere, curatarea de frici!

Finalul lunii : aduce o stabilizare dar si o purificare interioara,  o intoarcere la simplu. E un fel de cerc ce se incheie,incepem cu bucurie, incheiem cu bucurie. Va fi un fel de dus cu lumina ce ne va curata indoielile, grijile si de asemenea, o ancorare a ceea ce vom primi, invata, schimba in viata noastra in aceasta luna. Vom avea noi prieteni, prietenii in drumul nostru, ne vom gasi probabil noi grupuri si noi activitati placute, ne vom ancora mai mult in latura noastra umana bucurandu-ne de ea. Pentru unii va fi inceputul unui drum de traineri, ghizi, consilieri…calauzitori pe drumul altora. Cu curaj!

Este o luna a maturizarii, a responsabilizarii si a schimbarii in acest sens. Invatam sa nu mai actionam din postura de copil ranit ci din cea ce de adult responsabil. IN fond, ce se poate intampla? Stim ca totul este spre binele nostru, stim ca Dzeu ne are in grija si ca ne aduce doar ceea ce avem nevoie! Asumati-va, intoarceti-va la voi, exprimati-va si traiti!

Un martie binecuvantat!

IMG_0342 IMG_0343

Abonează-te la newsletter