Mesajul angelic pentru luna OCTOMBRIE

Atmosfera lunii este una mult mai relaxata decat pana acum , yey !

Avem parte de energie mai multa, de stare de bine si suntem sfatuiti sa ne odihnim mai mult, sa ne facem daruri , chiar o mica vacanta nu strica. Iesirile in natura sunt binevenite si aduc relaxare si deconectarea de care avem nevoie.

Atunci cand simtim ca suntem obositi putem vizualiza lumina incarcata cu stare de bine, cu energie , cu tot ce ne dorim si o lasam sa curga in noi si peste noi.
Este o luna aproape ca de vacanta 🙂

 

In prima jumatate , pana in 15 octombrie  incheiem etape , ne oprim sa ne bucuram de ceea ce am realizat pana acum , ne dam voie sa simtim bucuria mai mult,mai des. Este un  timp de reincarcare a bateriilor, de a incepe chiar cure de detoxifiere sau a schimba ceva in alimentatie, in stilul de viata. Este un moment potrivit pentru a inceta acele obiceiuri nesanatoase pe care le tot cultivi, pentru a cere parerea unor specialisti si  pentru a primi exact remediile de care avem nevoie pentru a ne transforma trupul, sanatatea, starea. Ascultati-va intuitia si fiti atenti la ce apare in jurul vostru – persoane, terapii, cursuri, carti etc. Va pot fi de folos.

 

In a doua jumatate a lunii suntem ocupati, avem deja mai multa treaba , incep noi proiecte, se concretizeaza idei mai vechi si chiar, vom avea parte  de surprize uriase pe alocuri care vin ca o recompensa a tot ce am facut pana acum, pentru munca, perseverenta, dedicare pe cararea noastra. Asteapta-te la noi oportunitati de munca, schimbarea jobului, schimbaarea anturajului, posibile calatorii unde vei avea surprize placute. E ca si cum spre final de octombrie suntem vindecati miraculos de niste situatii cu care ne-am tot confruntat.

Acolo unde vor exista anumite dureri, acutizari ale unor suferinte , chiar operatii sau accidente , nu va agitati , este parte din plan si aceasta. Cereti ajutorul divin pentru a se rezolva totul cat mai armonios cu putinta si luati-va timpul de care aveti nevoie.

Rafael ne este aliat de nadejde pentru o stare mai buna aceasta luna, pentru o schimbare in trup dar si in minte si suflet. Este posibil sa va treziti cu alte pofte, dorinte, cu noi idei de care sa va apucati pentru ingrijirea proprie. DAti-le importanta !

 

Sa avem o luna binecuvntata cu tot ce e mai frumos si mai bine pentru fiecare !

<3

IMAG0057.jpg

Abonează-te la newsletter