Mesajul angelic pentru luna Septembrie

Care este tema generala?

Un inceput nou, idei noi si creativitate, oportunitati de lansare in noi proiecte. Ideile prind contur, vezi mai clar adevarurile, incepe sa se ridice ceata ce a planat printre atatea transformari, sustinut fiind de divinitate, de ghizii tai, de maestri ascensionati. Tu insuti vei recunoaste luna aceasta mai clar maestrul interior si vei ajunge mai aproape de divinitate pentru a intelege lumina din interiorul tau, puterea ta. Desaf- ti aripile si pregateste te de zbor, fa- ti curaj si sari in bratele ingerilor si fiintelor luminoase ce te iubesc si te sprijina, vei avea tot ceea ce este mai benefic pt tine.

Provocari/ atentie la :

Vor fi perioade scurte de- a lungul acestei luni in care va fi nevoie sa fii mai atent la energiile joase si mai ales cele venite din mentalul tau, din gandirea ce inca iti introduce indoiala , comoditate…te tine intr- un fel de negura. Cere- i ajutorul lui Mihail sa te curete si sa te protejeze de tot ceea ce interfereaza cu adevarul, cu misiunea ta, cu cresterea ta in iubire. Rafael este si el alaturi de noi spre vindecarea partii materiale din viata noastra…ne va ajuta sa ne repozitionam fata de bani, de fapt, fata de noi si credintele noastre in privinta abundentei, vom reusi astfel sa facem loc oportunitatilor schimband modul de gandire si intelegand ca meritam tot ceea ce visam si ca nimic nu este gresit atata timp cat vine din intentie curata.
Rafael sprijina pe toti cei care fac munca de vindecare, din acest punct de vedere si aici esti incurajat sa incepi o noua afacere, sa incepi sa materializezi acea pasiune pe care o ai ascunsa si pt care nu ai avut curaj. Cei care sunt vindecatori, consilieri veti mai vindeca temerile, lipsa de incredere in voi si veti avea oportunitati de crestere, avansare, expansiune spre beneficiul vostru dar si a celor ce ajung la voi.
Pentru un segment dintre noi inima inca mai are rani ce vor fi lucrate spre vindecare si inchidere luna asta…deciziile ce sunt atat de amanate in baza unui mental preaprezent se vor lua datorita unei claritati mai mari in special dupa data de 9 septembrie.10649787_314944758684152_2707656576980219253_n

Sfatul sau recomandarea ingerilor:

Ai mai multw grija de tine, fii mai atent la mesajele pe care le primesti prin intuitia ta. Vei cunoaste o crestere a simturilor, a abilitailor si iti spun sa le accepti ca fiind parte din tine , sa asculti de ceea ce primesti fie orin clarauz, clarvedere, clarsimtire sau clarcunoastere.
Da forma viselor tale si indrazneste, urca- te pe tronul care ti secuvine in viata ta si cu iubire, smerenie,intelegere dar si cu fermitate, curaj si incredere porneste catre visele tale odata. Si primeste in viata ta abundenta, nu- ti mai fie frica de ea…si intelege ca ea exists oricum , e doar nevoie sa o accepti, sa te deschizi, sa modifici perceptia. Tu ai puterea in tine.

Rezultatul/ cum vom incheia luna:

Cu o mai mare apropiere de ceea ce suntem cu adevarat: cu o armonizare mai clara , autentica a omului si a divninului. Pe de o parte vom invata sa primim abundenta, sa ne ancoram mai bine in pamant si in viata terestra, fizica crescand in demersurile noastre , pe alta parte vom avea o legatura cu Divinul mai puternica. Vom primi mesaje mai clare si asa vom face alegerile pamantesti in functie de ceea ce Sinele superior, ingerii, maestrii, ghizii ne indeamna, in fucntie de inima noastra si adevarul nostru,
Vom impaca mai bine cele doua : omul si divinul si asta va aduce o continua transformare interioara si implicit exterioara catre succesul nostru pe toate planurile.

Pentru aceasta armonizare este, bineinteles nevoie, sa lasati in urma trecutul, sa eliberati inca ceea ce se agata de voi si va trage cumva inapoi. Rugati- l pe Rafaelsi Jeremiel sa va ajute in iertari si eliberari, in a vindeca si a lua deciziile clare, potrivite. lucrati cu Gabriel pt a comunica clar si ferm ce aveti inca de comunicAt si pentru a debloca creativitatea de care este nevoie pt noile proiecte. Va va ajuta cu idei, cu indemnuri si semne catre cararea voastra personala.

O luna binecuvantata sa aveti cu multe vindecari prin iubire!
Anka

Abonează-te la newsletter