Mesajul angelic pentru SEPTEMBRIE

Luna Septembrie vine cu abunenta, prosperitate, culegerea roadelor.

Este o luna in care pentru multi se va echilibra balanta , mai ales din punct de vedere material. Se vor clarifica unele aspecte care tin de drumul fiecaruia, de modalitatile prin care obtinem bani/succes.

Ariel este foarte prezenta pentru a ne aduce ceea ce avem nevoie – mai multa prosperitate si constientizarea faptului ca aceasta este in interiorul nostru si ca doar tiparele noastre mentale ne impiedica sa ajungem la ea, sa o primim in viata noastra.

Provocarea este sa renuntam la victimizare , la sindromul „cenusareasa”, „saraca de mine, ce greu imi este”, ” nu mai pot, e prea dificil/prea mult”, ” numai eu fac si restul se uita”sau manifestari precum frustrari, ura, furie, invidie. Amintiti-va ca voi sunteti cei care acceptati sau nu ceea ce se intampla in viata voastra. De voi depinde sa va luati puterea inapoi, sa decideti pana unde este limita. De voi decide sa va opriti, sa alocati mai mult timp relaxarii, placerilor, familiei, vacantelor . De voi depinde sa opriti gandurile care fac doar scenarii nerealiste ce va influnteaza realitatea si relatia cu ceilalti.

Iesiti din victimizare si asumati-va propria viata, propriile decizii si faceti schimbarile acolo unde vedeti ca nu merge. Este o luna in care puteti avea totul sau nimic, in functie de ceea ce dati voie sa tot repetati.

Daca reusiti sa vedeti unde e bine sa schimbati ceva, sa introduceti noi moduri de a actiona, de a gandi, sa va apucati mai serios de voi si de cresterea voastra atunci spre finalul unii va aparea curcubeul. Veti fi usurati, veti intelege mai mult, veti avea curajul sa mergeti inainte altfel decat pana acum.

 

Este o luna in care vom avea provocari , mai ales la nivel mental – cu tot felul de ganduri, indoieli, tipare din care nu ne dam seama cum sa iesim- iar asta ne poate provoca o stare emotionala de agitatie, anxietate, insa cu rabdare, cu calm, cu incredere , iesim din perioada aceasta. Daca e nevoie cereti ajutorul unui specialist, cititi o carte, lasati-va indrumati de intuitie si mergeti acolo unde simtiti sa fiti. Nu se stie de unde veti primi o incurajare, o clarficare, o vorba ce va poate schimba perspectiva. Aveti curajul sa depasiti zona de comfort si in primul rand, sa acceptati ca nu e totul chiar roz, ca actionati precum o victima, ca nu stiti sau ca sunteti confuzi. Acceptati intai starea de fapt ……si claritatea va aparea pas cu pas.

 

Ingrii sa va calauzeasca!

IMG_20160901_111030.jpg

 

 

Abonează-te la newsletter