MESAJUL INGERILOR pentru anul 2015

Am facut aceasta citire in cadrul intalnirii de final de an unde am vorbit despre 2014 si 2015. Cartile folosite sunt Ghidare zilnica de la ingerii tai si Ingerii indigo . Ulterior am mai tras trei carti impartind anul in 3 din pachetul Tarotul Ingerilor.

Anul ce vine este un an al relatiilor si al asezarii a ceea ce am muncit pana acum.

Stim ca acest an a fost unul dificil , cu foarte multe provocari- purificari, cerneri. Pentru unii viata s-a intors cu fundul in sus si nu au mai inteles nimic din ceea ce se intampla in jurul lor. De aceea , sa fim acum recunoscatori ca se incheie si ca am invatat atatea lectii . Ingerii ne spun sa avem incredere, sa ne pastram credinta caci anul ce vine este unul mai bland , cu mai multe recompense.

IMG_0056Vor veni pe lume multi copii , sunt multe sanse de sarcini neprevazute si de asemenea , vor fi reglaje in familii. Acelea care nu sunt in armonie vor gasi o cale fie sa se transforme impreuna , intrand in contact cu partea aceea curata si sincera din ei , fie isi vor lua la revedere. Energia noua nu mai sustine ceva invechit care aduce tristete, compromis, suparare, furie si durere. Asadar, familiile vor fi provocate spre a gasi o cale ehilibrata de intelegere.

Cuplul este si el in aceeasi situatie : acest an s-au produs multe schimbari, in anul ce vine ele cotinua acolo unde deciziile si curatarile nu au fost facute la  momentul potrivit. Sa intelegem ca nu are rost sa mai stam intr-o relatie care nu ne implineste cu totul, nu are rost sa facem compromisuri de dragul socialului, al imaginii sau a dependentelor si atasaementelor care ne sunt toxice. Lucrati cu Mihail si Rafael pentru curatarea acestora, pentru purificarea relatiei respective prin si cu iubire si fie, va veti transforma impreuna catre cuplul divin, fie va veti lua la revedere primind in viata voastra acea pereche potrivita noii voastre vibratii. Ramaneti deschisi si nu va faceti griji, ne spun ingerii , pentru ca ceea ce este pentru voi este pus deoparte. Renuntati la tiparul vechi ce va aduce doar suferinta si confuzie.
Acest an aveti mari  sanse sa intalniti iubirea. Iubirea pe care o visati in inima voastra, aceea care se indreapta catre iubirea curata, divina , nepatata de toxicitate si dependente. Pentru multi dintre cei care au inteles aceasta lectie si mesaj anul 2015 aduce iubirea mult dorita.


Parteneriatele
sunt si ele vizate. Este o energie a colabrarii care depaseste ceea ce numim concurenta. Aceasta face parte din traditia veche. Anul 2015 va aduce colaborari noi, parteneriate in afaceri si daca deciziile sunt luate din inima, pe un fundament real, curat atunci ele vor aduce si mult succes si rasplata. Sa nu uitam ca e an de vibratie 8 care , in numere ingeresti inseamna rasplata, culegerea roadelor.Sunt noi proiecte, afaceri care se nasc , un an bun pentru inceputuri de proiecte spirituale, pentru dezvoltare personala, pentru invatatura si acumulare de cunostinte. Un an excelent pentru scris carti, pentru creativitate , sub aripa lui Gabriel. Asa ca nu mai amanati sa treceti la treaba.

Tot ceea ce tine de spiritual, dezvoltare, tratamente energetice, terapii alternative este sustinut in acest an. Fie ca incepeti un tratament de acest gen, fie ca faceti cursuri sau initieri pentru a practica sau inchiriati un cabinet pentru o colaborare pe aceasta directie anul sustine toate acestea. Faceti-va curaj si daruiti din ceea ce stiti ca puteti, ajutati, oferiti-va serviciile. Crestrea din punct de vedere spiritual va fi una destul de semnificativa.

Vor fi perioade, in care lucrurile se vor zdruncina caci nu se poate totul numai lapte si miere. Oricum , perspectiva conteaza si felul in care noi gestionam ceea ce vine. Este un an in care autoanaliza ne va fi prietena mai ales in momentele mai dificile. Atunci ni se spune sa ne amintim ca totul este de fapt, o binecuvantare si ca nimic nu se intampla fara un rost. Stati cu voi sivedeti care va este lectia, de ce acel lucru apare in calea voastra si apoi , intelegand, veti simti si iubirea divina care se revarsa spre voi. Vor fi cateva perioada, mai spre mijlocul anului cand e bine sa va protejati energetic , sa fiti ceva mai atenti la curatari si corpul vostru nevazut , mai ales daca lucrati foarte mult cu oameni, daca aduceti foarte multe noutati la lumina. Mihail va este un bun sprijin alaturi de Saint germain si alte fiiinte minunate.

Anul se va incheia intr-o nota prietenoasa, calda pentru cei care isi fac lectiile. Vom deveni mai prieteni cu noi insine si deci, mai prieteni cu lumea in care traim si cu cei care ne inconjoara.

Prima parte a anului 

Lunile de inceput vin cu rasplata, vin cu oportunitati, vin cu abundenta chiar financiara dar si cu daruri divine. Este o perioada buna pentru a pune proiecte si idei pe hartie, pentru a demara ceea ce vine pe intuitie chiar daca pare ca prea mult sau prea de tot. Aveti incredere in intuitia voastra si actionati. Invatati sa primiti <este o lectie la fel de importanta ca si ceea a daruirii. SI fiti atenti sa nu risipiti banii asa cum i-ati primit. Este bine sa faceti niste investitii in ceea ce va dicteaza inima ca ar fi nevoie. Posibile promovari si afaceri de familie care sa fie demarate si sustinute.

Mijlocul anului

Vine cu mai multa introspectie si autoanaliza. Este un moment in care sa decidem daca e mai important sa luptam, sa IMG_1255scoatem sabiile sau sa fim plini de compasiune in schimb. Pot aparea situatii ceva mai dificile pe parte relationala dar cu atentia pe interior si cu incredere in mesajele pe care le primim aceasta perioada va aduce pana la urma doar beneficii. Vom integra mai bine energia feminina cu blandetea, toleranta si flexibilitatea sa si vom domoli ceea ce vine din rational cu atata forta, uneori razboinica.

Finalul anului

Puterea si mentalul se imbina cu divinul, cu intelepciunea si emotionalul. Un timp in care ne echilibram, ne gasim puterea intrioara de a fi cine suntem. Ne asumam mai mult si ne simtim precum regii pe tron. Intr-un sens bun: intelepti, plini de compasiune si intelgere, in acelasi timp fermi si increzatori. Nu lasati pe cei care va provoaca la razboi sa reuseasca sa va dezechilibreze. Ramaneti cu atentia in inima si cereti sprijinul divinitatii pentru a ramane centrati. Vor mai fi persoane si conjuncturi ceva mai taioase – examenele. Acum veti vedea daca ati invatat sau nu lectiile 🙂

Per total un an minunat , cu o energie ceva mai blanda si mai asezata, cu mare accent pe dezvoltare, pe relatii si iubire, pe integrarea femininului in fiecare dintre noi si depunerea armelor. Creati, indrazniti, actionati, fiti blanzi si fermi in acelasi timp si recompensele va vor bucura inimile. Trecem la o noua etapa, trecem intr-o energie care sustine din ce in ce mai mult exprimarea iubirii, colaborarea , adevarul care pana acum a stat ascuns.

Vor fi anumite rasturnari de situatii si la nivel mai mare , dar toate cu rolul de a se cerne ceea ce nu mai merge catre evolutia prin iertare si iubire. Noi metode, noi tehnologii, noi proiecte si sisteme, noi adevaruri ( sau vechi dar neiesite la lumina) vor aparea in acest an.

Abonează-te la newsletter