MESAJUL INGERILOR PENTRU LUNA IUNIE 2014

O luna puternica si edificatoare pt ceea ce va urma!

ImageCe ne aduce aceasta luna?
Protectie de sus , semne si intamplari care sa ne arate ca avem sprijin divin, ca nu avem de ce sa ne temem , o adancire tot mai mare in noi la modul de construire a increderii in noi, de proprie validare a ceea ce simtim si facem. Luna aceasta se va axa pe a actiona din interior, fara a te mai lasa influentat de oameni si pareri exterioare, te imprietenesti tot mai mult cu tine si afli cat de puternica este ghidarea interioara. Inveti sa te asculti mai mult pentru ca deciziile pe care le vei lua sunt determinante pt evolutia ta si atunci doar tu detii cu adevarat ultimul cuvant. 

Tema de invatat?
Rabdarea, acceptarea si atentia la ceea ce scoatem din viata noastra, la ceea ce insamantam in viata noastra aceasta luna. Ea va decide paarcursul de acum inainte. Ni te grabi, nu fii impulsiv, respira adanc si cere ajutor cand te afli in fata unor obstacole sau decizii majore. Ia- le dupa ce iti intrebi sufletul si ai incredere in ele! Aminteste – ti ca esti protejat cu fiecare pas!

La ce sa fim atenti?
La restul de curatari, afaceri neincheiate, neiertari, capitole neinchise. Devine din ce in ce mai important sa terminam lucrurile incepute odata si care nu ne mai aduc satisfactie, nu ne mai motiveaza, nu ne mai aduc zambet si stare de bine. Aceste incheieri se pot face cu certuri si impulsivitate sau se pot face din inima, din interior, cu calm, iertand, intelegand ca toti suntem minunati asa cum suntem, ca toti avem propriile lectii si drum. Nu e de datoria noastra sa tragem de maneca sau sa judecam pe cei din jur ci sa intelegem cu iubire intai reactiile noastre si sa vedem de ce si de unde vine ele. Amintiti- va ca voi aduceti in viata voastra tot! Raportati- va la voi de fiecare data cand apare o situatie neplacuta si vedeti ce din voi rezoneaza, de unde vine…intelegeti, iertati. 

Ce se va intampla ca rezultat?
Vom incheia aceste capitole de care vorbeam, vom reusi, in mare parte sa facem pace cu noi, sa aduce, claritate , sa lasam ce e de lasat acolo unde a fost. Prezentul este tot ce avem si daca umblam cu saci in spate nu ne vom putea simti niciodata liberi, usori, cu aripi! E nevoie de o desprindere, de o intrare pe o noua poarta care in iunie este deschisa pentru noi toti. 
Se vor face salturi, se vor lua decizii, se vor face schimbari , majore chiar. Luati deciziile voastre, proprii, asumate, din inima, cu toata increderea si nu mai faceti compromisuri! 
Sunteti protejati, sunteti mereu in siguranta si e ceva ce am sa tot repet!

Abonează-te la newsletter