Mesajul Ingerilor pentru luna Octombrie

Cartile folosite sunt Angel Tarot cards si Archangel Michael. Am pus patru intrebari astfel:

1. Care este tema generala, ce ne aduce luna?

Ne aduce eliberare de frici si constrangeri, eliberare de vechi deoarece suntem deja intr-o noua etapa si de asemenea, ne aduce evolutie pe partea de relatii. Se vor rezolva conflicte mai vechi in familie si in relatiile de cuplu ,acestea intarindu-se acolo unde era vorba de iertare. Ea se face luna asta incepand bineinteles din interior, de la noi. Astfel, suntem mai curati, mai increzatori si relatiile noastre incep sa se lege. Acolo unde e cazul si exista rezistente , frici , dependente relatiile se vor destrama pentru a face loc unora noi, sanatoase, in conformitate cu evolutia noastra. Se echilibreaza balanta in termeni de plati- in lipsa unui cuvant mai bun. Suntem sfatuiti sa mergem cu capul sus, fara frici, ele nu ne folosesc decat sa ne tina jos , centrare in inima, vindecare pe inima , atentie la inima si la vocea interioara! Ele vor fi din ce in ce mai auzite si iubirea se instaleaza cu pasi repezi ca si mod de viata pentru multi dintre noi.

2. La ce sa fim atenti?

La frica din nou! La a nu lua decizii impulsive din frica! La centrare, la a fi cinstiti cu noi insine si a vedea care este drumul nostru cu adevarat, ce ne place cu adevarat? Vrem sau nu vom fi pusi pe cararea misiuniii noastre. De asemenea ingerii ne transmit ca misiunea noastra este de fapt fericirea! A lasa teama si a trai in iubire, da, exact ca intr-o poveste numai ca de data aceasta povestea e reala!
Mama Pamant are nevoie de suportul nostru luna asta , sa-i mai trimitem lumina din cand in cand, sa o protejam si respectam pe cat putem…numarul locuitorilor ei se imputineaza pe zi ce trece datorita finlizarii misiunilor personale, ridicarii in vibratie, schimbarii generale ce are loc.
Chiar daca in viata de zi cu zi vor mai fi unele intarzieri, amanari ramaneti centrati si constientizati ca toate au rostul lor, se lucreaza in spatele scenei spre a va fi adus exact ceea ce este mai bun pentru voi.

3. Ce ne transmit ingerii ca si ghidare/sfat?

Wow ! Sa avem INCREDERE!!! VICTORIA , FERICIREA, RASPLATA sunt chiar aici, in fata noastra! Sa nu ne lasam doborati de pe drum din cazua fricilor, a oamenilor care ne spun ca nu e bine ce facem sau care nu cred in noi. Daca eliberati ce va este toxic, ramaneti in inima si faceti exact ce va dicteaza ea atunci nu aveti de ce va ingrijora, ingerii ne spun ca rasplata pentru munca noastra , pentru cat am evoluat vine in daruri divine luna asta…sed vor imbunatati mult si finantele, oportunitatile la locul de munca cresc. Aveti insa putintica rabdare si cereti-i lui Mihail sa va sprijine prin curaj, incredere, fermitate.

4. Ce vom fi invatat la finalul lunii ?

IMG_0399Sa nu ne mai implicam atat de mult emotional, sa ne detasam mai mult , sa fim mai ingaduitori si mai blanzi cu noi insine, sa ne iubim ceva mai mult decat acum. Nu are rost sa te plangi de ceea ce a fost, de ceea ce nu a iesit si nu e cum vrei tu cand poti vedea frumusetea a ceea ce este deja in fata ta! Acorda-ti tie luna asta timp de respiro, timp de meditat, de plimbat, de mangaiat sufletul si trupul.
Binevenite ar fi detoxifieri, schimbari in dieta sau program de viata. Corpul nostru are nevoie si el de aerisire, de sustinere spre o functionare perfecta.

Azrael este un inger prezent aceasta luna deoarece, cum spuneam se vor duce multe suflete dincolo. El le ofera confortul luminii si celor ramasi, linistea si pacea interioara stiind ca totul este asa cum trebuie sa fie.
Se va lucra mult si pe vindecarea inimii, emotionala, a traumelor, a lectiilor din trecut cu Rafael si Chamuel. Raziel este si ne va insoti spre a ne intelege mai bine semnele, ghidarile, visele, spre a ne deschide mai mult catre lumea nevazuta si a o imbratisa! Primiti ceea ce vine catre voi cu inima deschisa, fiti disponibili sa vindecati , sa eliberati , sa mergeti inainte crescand! Aveti sustinere!

Imbratisari si multumiri!

Abonează-te la newsletter