Mesajul lunii APRILIE

Tema generala este cresterea si vindecarea in special pe emotional. Progresul pe care il vom face luna aceasta este unul seminificativ deoarece vom reusi sa ne gasim sensul/rostul pe care multi dintre noi au senzatia ca l-au pierdut/ratacit sau nu il cunosc. Ne-am indepartat de la noi si fiind noi intr-o indecizie, haos, cofuzie atunci si totul in jur a parut in felul asta. Dar din haos se naste linistea, ordinea.

Tema de lucru si ghidarea : Vom tinde catre a fi negativisti, catre a vedea mai degraba ce nu ne convine si ce ne face sa suferi in loc sa vedem latura pozitiva. Suntem destul de scuturati emotional deoarece ies in continuare la suprafara traume ce nici nu aveam idee ca exista. Atentie la alegerea pe care o faceti : negativ sau pozitiv. Caut partea frumoasa si costructiva a situatiilor sau tind sa ma plang si victimizez? Chiar daca pare ca nu e usor , totul este de fapt in ordine. Daca iti schimbi perceptia, felul in care vezi lucrurile se va schimba si viata ta, te vei transforma.

Relatiile continua sa se transforme profund. Cuplurile fie se impotmolesc fie cresc impreuna regasindu-se cumva la mijloc dupa o aparenta ratacire -care nu este decat una interioara , individuala si nu are legtura cu celalalt. Veti intelege cat este de important sa ramaneti atenti la voi , in lumea asta fizica fara a mai evada pe norisori doar de dragul de a fugi de probleme. Luati-vaputerea inapoi de la el/ea/ei si iertati-va pentru ca totul este bine de fapt. E doar o etapa. Transformarea interioara continua la cote maxime. Devenim fluturi si usor, usor reusim sa ne vedem frumusetea, sa ne integram in peisaj si sa escaladam muntii oricat de inalti. Asta daca alegem sa vedem frumosul, sa gasim starea de bucurie si de bine in Acum. Cotinua sa zbori, sa mergi inainte, sa visezi, sa intelegi cine esti si toate se vor aseza frumos pe drumul tau. Impaca-te cu tine si cu Omul din tine. Iubeste-l asa cum este el, cu toate imperfectiunile, accepta-te si permite-ti. Porneste de aici. Fii sincer cu tine pentru a putea sa ai o transformare placuta, pozitiva fara prea multe cazaturi.

Prima parte a lunii care include si Pastele este despre a-ti lua puterea inapoi. Despre comunicare, asumare, verticalitate, integritate, pasiune. Despre imblanzirea razboinicului acolo unde el si-a facut de cap si conectarea la creativitate, bucurie, la interiorul care vrea sa fie exprimat.Ca si un foc , prima parte a lunii ne curata, ne purifica interiorul cu apogeul in zilele de Paste. Chiar daca latura emotionala poate fi zdruncinata este doar focul curatarii, transmutarii. Lasa-te sa fii , asuma-ti ce simti si ce iti doresti, regaseste-ti puterea pe care ai tot lasat-o altora. Energia tinde spre una masculina ce are nevoie de echilibrare.

A doua jumatate a lunii purificarea continua printr-un foc energetic ce inca arde in fiecare dintre noi. De data asta energiile tind catre latura mai blanda, feminina. Vei putea sa creezi mai mult, sa te increzi in ceea ce doresti , sa fii ceva mai increzator in ceea ce urmeaza, in tine. Si asta intr-o maniera destul de clara si obiectiva. Nu te vei lasa prins  in prea multe plangeri si amanari pentru ca e momentul sa faci ceva petru tine, pentru viata ta. Sa devii sau redevii femeia frumoasa, sigura, creativa, calda care esti si barbatul bland insa ferm si atent pe deciziile sale, pe ceea ce si-a propus.

O luna in care curatam ceea ce ne retine inca intr-o zona de confort chiar daca lucrurile nu mai functioneaza si stim asta. O imbinare a energiilor aprige si ardente cu unele ceva mai blande si mai calde spre o echilibrare a fiintei. Putere si Emotie. Gandire si simtire. Inima si minte. Creatie. Iertare. Actiune. Recalibrare.

Multumesc pentru ghidare Creatorului si Ingerilor Sai. <3

IMG_20150401_193305

Abonează-te la newsletter