MESAJUL LUNII AUGUST

Avem inainte o luna cu puternice curatari. Prezenti sunt Arhanghelii Mihail, Uriel, Ariel si Haniel, bineinteles alaturi de alti ingeri si fiinte de lumina cce ne vor calauzi.

Acest mesaj vine diferit, ca si un tot unitar si nu defalcat ca pana acum. Avem de lucru pe partea de manifestare prin creativitate, prin cultivarea aspectului feminin, prin deblocarea chakrei doi ( feminin, creatie, relatii,sexualitate) si curatarea constanta a corzilor , energiillor joase ce , cu precadere, vor exista in zona plexului solar si in campul mental. Haniel este arhanghelul ce ne va putea ajuta si asista cu eliberarea , echilibrarea chakrei doi, purificarea energiilor din aceasta zona si armonizarea femininului cu masculinul.

Natura ne va fi de ajutor pentru a prelua si a dizolva greutatea ce ne va apasa in unele momente ale acestei luni. Este indicat sa facem dusuri dese, sa mergem cu picioarele goale pe jos, sa facem baie in rauri sau mare. Deci, o perioada benefica pentru pauza si concedii.

Vom realiza pe parcursul acestei luni cine ne este ca si o piatra de moara, ce corzi , legaturi stau prinse de noi , ce energii grele caram zilnic in spate si cata nevoie avem sa le dam jos, sa ne debarasam de ele. Aici Mihail este un ajutor de nadejde, il puteti chema zilnic, chiar de mai multe ori pe zi pentru a face curatarile necesare si a va pune un scut luminos de protectie. Sunt situatii dificile in special in familie si aici vor aparea cele mai multe constientizari, curatari si vindecari si prin asta, vindecari la nivel de relatie cu Dumnezeu.

Sa fim atenti la gandurile negative, la ceea ce se afla in campul nostru mental. Vor fi inspre mijlocul lunii momente de greutate in gandire, confuzie, ametela, lentoare de parca cineva ne-a pus un val pe ochi. Atunci este bine sa insistam cu lumina pe campul mental , sa nu uitam de zinicele curatari si sa cerem ajutor in a intelege, vedea clar , ramane conectati cu intuitia si inima noastra. Uriel ne este de ajutor in aceasta perioada pentru a ne lumina , a ne aduce constientizarile de care avem nevoie, ca si cum ar sta cu un bec aprins deasupra noastra si inaintea noastra.

Spre finalul lunii vom fi mai curati, mai usori, intr-o energie mai blanda si mult mai clari cu ceea ce avem de facut. Daca simtiti nevoia , invocati lumina albastra, indigo pentru a va proteja si in tot acest proces nu uitati de latura umana si de faptul ca sunteti pe Pamant. Bucurati-va de partea materiala, nu o neglijati, fiti atenti la cat dati si cat primiti, faceti trierea acolo unde simtiti nevoia- persoane, situatii, job sau relatii si nu mai amanati. Oricum se vor petrece de la sine si este mai bine sa o faceti constienti atunci cand simtiti clar acest imbold.

Nu uitati ca sunteti ceea ce ganditi, ceea ce raspanditi. Daca traitii intr-o stare de teama, de ingrijorare, de tristete, cu capul plin de ganduri negative atunci asta este ceea ce veti atrage in viata voastra si mai ales acum, in aceasta luna. Puterea de manifestare este mare, veti vedea cum totul se materializeaza mai repede asa ca, de ce sa nu fim atenti la ceea ce insamantam, cultivam in aceasta luna ca as adunam apoi roade frumoase in toamna si la iarna.

Sa avem o luna frumoasa, cu tot ceea ce ne trebuie si este mai bine pentru noi ! <3IMG_20150801_142059

Abonează-te la newsletter