Mesajul lunii DECEMBRIE

Avem in fata o luna interesanta in care lucrurile nu vor mai fi grabite si tumultoase, cel putin la nivel aparent, exterior.

Am insamantat , am visat , ne dorim insa mai avem putin de asteptat. Este o luna ce ne va aduce mai aproape de noi insine si mesajul pregnant este FAMILIE. Acolo se vor naste noi perceptii, noi discutii, rezolvari, transformari. Suntem indemnati si sustinuti sa ne imprietenim cu noi insine si sa reusim sa ii vedem si pe ceilalti la fel, ca pe niste prieteni, sa cautam partea frumoasa in toti oamenii si mai ales acolo unde inversunarea este mai mare. Uriel ne va deschide poarta pe care sa intram si sa gasim tot ceea ce avem nevoie , ne va da ideile necesare, claritatea de care avem nevoie, ne va aduce lumina intre ganduri si ingrijorari , mai ramane sa vrem, sa avem curaj si mai mult, asumare.

Invatam rabdarea din nou si pe langa rabdare ingerii ne mai indeamna sa fim mai atenti in jur , la frumusetea ce se afla chiar langa noi si de asemenea, in noi. Tindem mereu sa vedem frumosul si admiram in alta parte mai putin in viata noastra. Faceti-va o lista cu toate binecuvantarile, progresele, lucrurile bune si frumoase adunate anul asta. Fiti mai atenti la minunatia din interiorul vostru si descoperiti, cu rabdare ca si in voi si in viata voastra sunt multe calitati si lucruri demne de admirat. Campul cu flori este chiar aici, acum, nu-l mai cautati mereu in cutea vecinului.

Suntem sprijiniti si ghidati prin intuitia noastra, fiti atenti la ce va transmite ea. Vor aparea multe semne, flashuri, ganduri, culori, sentimente, emotii ce va vor atentiona spre a privi atent in voi. Avem tendinta de a gandi prea mult si de a ne lasa purtati pe unele carari care nu sunt neaprat ce par a fi. Inima ne va spune unde e adevar si unde e iluzie. Rugati-l pe Uriel si Ariel sa va fie aproape in aceasta privinta. Poate ca pana acum am crezut ca am rezolvat multe cu noi si in noi, am crezut ca am invatat multe lectii, am ajuns intr-un punct in care ne-am asezat comozi …dar vom descoperi luna asta ca mai este de treaba in a ne regasi cu adevarat puterea, unicitatea, frumusetea si ingerii ne trimit tot felul de semne sa ne sprijine in special prin intuitie. Transformarile interioare vor fi mari si cu repercusiuni pe termen lung.

Pana pe 20 decembrie vom gasi unele solutii la probleme ce ne tot framanta , ni se vor arata cai de rezolvare dar toate acestea vor fi prin credinta, rabdare si dreptate/adevar. Se vor mai ridica valuri, vom mai afla informatii care pot sa nu fie tocmai placute insa haideti sa le privim ca pe un semn divin trimis sa ne ajute sa vedem si din alte unghiuri aspecte, relatii, situatii. O prima parte de luna cu raspunsuri si reconectare cu esenta.

Finalul lunii aduce sarbatorile de iarna, timpul distractiilor dar si al familiei, linsitii, bucuriei, darurilor. Vom fi sub protectia lui Raziel si ablitatile extrasenzoriale se vor face simtite la tot mai multi dintre noi. Acum va fi un apogeu al simturilor , al presimtirilor, premonitiilor, clarviziunii, clarcunoasterii si altor astfel de daruri. Acum este posibil sa primim mesaje si vizite de la cei dragi care nu mai sunt printre noi si de asemenea, mesajul este si : trimiteti lumina pe drumul celor care inca nu au reusit sa mearga mai departe desi nu mai sunt printre noi. O fereastra de oportunitate va fi deschisa in preajma Craciunului cand este indicat sa transmitem cat mai multa lumina , iubire, ganduri pozitive, sa ajutam atat cat putem fiecare – fie si printr-o rugaciune, un gand, o lumanare aprinsa.

Pentru unii dintre noi va fi o perioada cand in vise mai ales vom primi intieri, vom incheia etape si vom intra in aletele pe drumul catre un Pamant plin de Iubire. Suntem chemati sa ne unim inimile si gandurile spre a crea ceea ce ne dorim si visam- o lume cu frati , cu iubire , cu colaborare si multa bucurie. Este luna cea mai potrivita sa facem asta si unde se poate, vorbiti cu mai multe persoane sau adunati-va mai multi spre a crea o enegie de grup luminoasa prin care sa directionati tot binele acolo unde simtiti.

Mesajul pentru aceasta luna este foarte clar si desi e posibil sa fim mai emotionali, pe alocuri irascibili datorita unor informatii noi, sau chiar datorita unor intalniri cu familia- totul este inspre a rezolva ceea ce inca sta ascuns sub frici, intoleranta, suparare, resetimente. Apropiati-va intai de voi insiva, de cine sunteti cu adevarat, vedeti-va frumusetea, bucurati-va pentru ce sunteti si ce aveti si fiti mereu atenti la ceea ce interiorul va comunica. Nu uitati sa cereti ajutorul ingerilor si lui Dumnezeu , nu uitati de Adevar.

Transformarile interioare merg luna aceasta in paralel cu transformarile din cadrul familiei, o impletire bine venita ce va aduce un inceput de an eliberator , mai usor, cu sentimentul ca in sfarsit s-au spus toate cele nespuse, in sfarsit s-au aflat toate cele ce stateau neaflate….in sfarsit ne simtim mai liberi si mai confortabili in noi insine. Curaj, asumare, prezenta si nu uitati- iubire!

Multumesc! Sa fiti binecuvantati cu tot ceea ce este pentru binele vostru!

IMG_20151203_171105.jpg

Citire realizata cu cartile : Oracolul celo 12 Arhangheli si Mesje de la ingerii tai.

 

  • pentru citiri personalizate sau consultatii mergeti la sectiunile Consultatii si Contact.

Abonează-te la newsletter