MESAJUL LUNII FEBRUARIE

O luna interesanta cu multe echilibrari si vindecari , cu actiune si curaj.

In general , luna aceasta aduce suisuri si coborasuri emotionale pe care e bine sa le luam in seama pentru ca ele ne conduc exact acolo unde avem nevoie sa eliberam, sa vindecam. Chiar daca nu vezi acum un rezultat concret, se lucreaza la toate acele rugaciuni, dorinte pe care le-ai rostit sau scris. Mai ai putina rabdare si mai lucreaza la a-ti relua puterea inapoi, la a-ti gasi curajul sa actionezi, sa scrii propia ta pagina zi de zi , asa cum o vrei.
O luna in care vom constientiza mai mult ca limitele sunt autoimpuse si ca in noi sta puterea de a crea ceea ce visam fara a mai asculta de ce spun cei din jur. Intram intr-o paradigma noua, una in care noi dam tonul, noi suntem exemplele, noi aratam ca se poate autentic, adevarat, clar, curajos, relaxat.

Vizualizeaza, gandeste-te la dorintele tale, la viitorul pe care doresti sa il creezi . Acolo unde apar stari emotionale exacerbate mergi mai in profunzime si vezi care este cauza lor, elibereaza neiertarea, vina, limitarile, regretele. Deschide-te si primeste frumosul, iubirea in viata ta.

In prima jumatate a lunii avem un puternic val de reinnoire, ne dam restart din multe puncte de vedere. Avand o arcana majora este evident ca energia innoirii este foarte puternica. Jeremiel ne ajuta sa revizuim si sa eliberam tot ce nu ne mai trebuie si nu ne mai ajuta sa avansam, sa crestem, de la ganduri si credinte pana la relatii , joburi, situatii, obiceiuri.  Simtim cum puterea noastra se reintoarce usor usor la noi si cum prindem curaj sa actionam asa cum simtim, cum ne dorim fara a mai lasa sa intervina altii in vietile noastre. Acum se fac multe desprinderi fie la nivel subtil , fie concret, material.

Tot ce ai experiementat pana acum te-a facut mai puternic, mai matur, mai bine conectat la tine asa ca nu ai de ce sa regreti nimic. E momentul deblocarii si fizice ( prin regim nou de alimentatie si viata, raceli, dureri pe ici pe colo ) , si emotional sau mental.

Ultima parte a lunii vine cu energie mai impamantata, mai centrata pe actiune, pe a face ceva in urma a tot ceea ce am inteles si eliberat. Putem observa acum ca fluxul abundentei se schimba si intra si in viata noastra, ca parca de nicaieri apar niste bani, apar noi interese si oportunitati, noi ramuri de activitate pe care le primim in viata noastra cu mai multa asumare.

Prin ceea ce suntem si devenim  cu toate aceste revizuiri si reorientari suntem un exemplu si pentru cei din jur si este indicat sa actionam acolo unde este cazul, sa ii invatam si pe ceilalti din experienta noastra. Fiind tu bine cu tine , lucrand cu tine zi de zi vei deveni o inspiratie pentru ceilalti, nu este nevoie sa tragi de ei, sa le impui, sa fii prea bagacios . Este de ajuns sa iti urmezi visele, sa aduci bucuria in viata ta, relaxarea, trairea in adevar, autentica.

Nu mai ezitati- cei care stiti ca aveti de facut ceva , ca doriti sa incepeti o anumita practica terapeutica , sa predati, sa tineti cursuri etc…faceti-o. Experiementati si iesiti din limitarile mintii , lasati autosabotorul sa mearga la plimbare 🙂

Cuvintele lunii ar putea fi putere, curaj, reasezare. Asa ca spor mult si inainte cu incredere!

Binecuvantari suflete!

20160202_105905

Citire realizata cu cartile oracol Angel tarot si Life Purpose.

 

*pentru citiri personalizate contacteaza-ma accesand sectiunea „contact”

Abonează-te la newsletter