Mesajul lunii IULIE

O luna puternica, cu o energie ce merge in profunzimi.

Tema sau ce ne aduce luna iulie : Mult copil interior- reintoarcere la radacini, in suflet, la esenta ta. Oricat ai vrea sa crezi ca ai vindecat tot si ca avand grija de cateva aspecte totul e ok, nu vei reusi sa fugi de copilul din tine. De acolo a inceput totul. De cand erai mic/a. De acolo ai absorbit, preluat majoritatea credintelor pe care le ai astazi, acolo s-au format ranile tale si atunci ai avut prima intalnire cu barbatul/femeia din viata ta : mama si tata. Acolo e nevoie sa te intorci si daca nu o vei face ca vrei vei fi dus intr-un fel sau altul prin amintiri spontane, intalniri cu familia, discutii, telefoane, meditatii , mesaje….Pentru a curata tot si cu adevarat profund intoarce-te la cine erai in copilarie. Vezi ce pastrezi de atunci , ce ganduri, comportamente, idei, credinte ai pastrat si te impiedica in evolutia ta. Cere-i lui Dumnezeu sa te ajute in curatare si vindecare.

Pe de alta parte este si vorba despre intoarcerea la inocenta, la simplitate, la bucurie. Acea bucurie simpla. Ce iti placea cand erai mic, cum te bucurai, care era cea mai mare fericire a ta? De ce nu mai esti la fel de bucuros, atent cu tine,fericit, conectat la viata si la dorintele tale? Revino la nevoile sufletului tau si acordati timp, ia-ti vacanta, ia-ti tot ce ai nevoie pt a-ti regasi bucuria de a trai, de a simti, de a fi tu. Intoarce-te la zero, la inceputuri si lasa seriozitatea de acum deoparte, curata grijile si elibereaza gandurile negative. Este nevoie sa te reconectezi la bucuria vietii, la seva trairii, la tine pentru a te regasi.

Sunt doua carti care s-au lipit si au venit impreuna, ambele vorbind despre copii. Mesajul suplimentar aici este : saricini si copii ce vin pe lume, marirea familiilor.

La ce mai avem de lucrat: din nou doua carti lipite ce ne spun despre echilibru intre a primi si a darui. Ai dat foarte mult , ai tot dat si ai obosit sau observi poate, ca lucrurile nu sunt asa cum ai vrea. Ca desi esti un om bun si daruiesti foarte mult nu ai cat ai avea nevoie. Aici este si cheia. Valorizeaza te pe tine si munca ta. Accepta rasplata, primeste. Invata , constient, sa primesti atat complimente, iubire, oameni, oportunitati cat si bani si rasplata pt ceea ce faci. Belsugul apare in viata ta atunci cand iti sti valoarea si pastrezi un echilibru intre ceea ce dai si ceea ce primesti. Invata sa deschizi bratele si sa spui „Multumesc”. Nu esti nevoit sa fii sarac, nu te pedepseste nimeni daca ai si iti doresti sa ai. Abundenta si belsugul sunt parte din noi si din aceasta viata. Accepta-le, cere-le, primeste-le. INlocuieste gandurile precum ” nu am”, ” Nu este”, „nu merit”, „trebuie sa…” cu ganduri pozitive ce permit sa primesti, sa te deschizi.

Ce vom fi invatat/concluzia: Ne clarificam drumul. Stiu ca am mai spus-o , sunt inca multi care nu stiu ce au de facut, care nu stiu ce le place, care nu au o directie. REintorcandu-te la tine, la copil, la bucurie, la ce iti facea si face placere…avand grija sa primesti mai mult si sa ceri mai mult vei gasi drumul tau. Fie ca vei merge din nou la cursuri, la facultate sau te vei apuca de citit, cercetat, cautat , toate astea sunt parte a drumulu tau. Ai rabdare si ia-o pas cu pas. Lucrurile mici fac lucrurile mari. Asterne-ti ideile pe hartie, simte-le si vezi unde te indeamna inima. Ai curaj. Incheie etapa de nehotarare si nu mai lasa mintea sa iti spuna ca nu se poate, ca e prea mult, ca ai de platit facturi, ca e greu etc…Incheie aceasta etapa si imbarca-te in calatoria vietii tale. Prinde aripi, ai incredere, incearca, joaca-te din nou. Viata nu este serioasa, esti aici ca sa exprimentezi, sa cresti, sa traiesti, sa te bucuri, sa te joci….

Daca Dumnezeu are grija de tot ce este, daca le da pasarilor de mancare in fiecare zi si ajuta iarba sa creasca pe camp, daca sustine intreaga natura si intreg Pamantul fara ca ele sa faca ceva, tu de ce te temi? Crezi ca tie nu iti va veni tot ceea ce ai nevoie? Opreste-te din a lasa gandurile, credintele limitative, obisnuinta sa te conduca. Se poate si poti!

IMG_20150705_214321

Multumesc pentru mesaj si va imbratisez! Sa aveti o luna imbelsugata si binecuvantata! <3

Abonează-te la newsletter