MESAJUL LUNII IUNIE

Avem o luna minunata inaintea noastra. Dupa prima saptamana a lunii pot sa vad clar legatura intre ceea ce eu traiesc si la fel si cei din jurul meu si mesajul pe care il primesc cu ajutorul cartilor.

Tema generala a lunii : Echilibru-justitie – abundenta- zbor pe latura carieristica.

O luna in care apar multe oportunitati in ceea ce priveste dezvoltarea personala si cea legata de cariera. Fie ca va suna oameni pe care nu i-ati mai auzit demult, fie ca primiti „intamplator” un email sau un flyer, ori va revedeti intr-un cerc cu cineva ce va povesteste anumite lucruri- toate sunt semne pentru voi. Ascultati-le pentru avedea unde sta urmatorul pas pe care il aveti de facut. De asemenea, se face dreptate in ceea ce priveste locul de munca si incep sa apara recompense.

Pentru cei care inca nu stiti ce aveti de facut sau simtiti ca nu locul actual de munca va aduce satisfactie in aceasta luna se vor clarifica multe aspecte si veti intelege multi dintre voi care este talantul vostru. Fiecare avem un astfel de talant pe care sa il valorificam in aceasta viata. Valurile se vor da la o parte si cumva veti sti, veti simti, veti fi calauziti catre ceea ce aveti de facut.

Impamantati-va mai des si mai atent, iubiti pamantul, mergeti afara cat mai mult si bucurati-va de natura. Asteptati-va la recompense materiale ce vor aparea luna asta poate chiar neasteptat.

Ce avem de lucru- la ce sa fim atenti : La casa noastra, la familie, la suflet, la relatii. Continua vindecarea relatiilor atat de familie cat si de cuplu. Emotionalul nostru este la cote inalte luna asta si vom trece prin diferite situatii destul de zdruncinatoare la capitolul familie-copil interior- renastere. Acum sa fiti atenti la starile voastre, la semnele pe care le primiti in interior despre voi, voi in relatie cu mama sau tata, voi si copilul vostru interior. De aici vin reolvarile si e vremea sa va ocupati mai mult de acest aspect si sa va ganditi mai mult la ceea ce ati primit sau nu ati primit cand erati mici si cum va influeteaza asta acum. De aici si legatura cu relatiile voastre actuale- dezechilibrele, tiparele in care sunteti. Sunteti protejati , sustinuti si curatarile-echilibrarile si constientizarile vin in moduri minunate. Fiti recunoscatori!

Ghidarea pe care o primim este despre echilibru si incredere in noi insine si in divinitate. Pastrati observatorul activ si vedeti cand tindeti sa iesiti din starea de armonie si echilibru si atunci vedeti ce emotie sau stare aveti asociata, ce ganduri apar si unde duc ele. Puteti si sunteti propriul vostru maestru . Intuitia voastra va spune foarte clar ce aveti de facut, ce se intampla cu voi doar ca nu sunteti obisnuiti sa o ascultati. Faceti-o mai mult si nu uitati sa cautati mereu starea de armonie- sa faceti, sa spuneti, sa ganditi toate armonios…fara a lasa de la voi, a va da puterea, fara a cauta aprobare, fara a depinde de ceilalti.  Dumnezeu va ajuta luna asta sa va regasiti daca sunteti atenti la voi.

IMG_20150607_115141Finalul de luna-concluzia: Victorie! Prin intuitia voastra, prin ascultarea vocii interioare, prin momentele de liniste, rugaciune, meditatie, observare pe care vi le dedicati luna aceasta puteti ajunge la o minunata echilibrare a femininului cu masculinul. Se tot vorbeste despre acestea fara sa se inteleaga importanta lor si echilibrul in acest sens ce aduce o viata si relatii fericite.Latura voastra feminina aduce blandetea, creativitatea, sustinerea, caldura, sentimentul, frumosul si acestea nu pot inflori fara o latura masculina armonioasa ce vine cu initiativa, cu decizia, cu actiunea, cu puterea si fermitatea.

Lucrand cu copilul interior, vindecand ranile sale, fiind atenti unde ati ramas blocati si ce emotii ati reprimat vizavi de parinti si mai tarziu de barbatii sau femeile din viata voastra veti intelege mai bine ce se intampla cu femininul si masculinul vostru. Aveti sansa de a redeveni femeile minunate care sunteti si barbatii deosebiti , echilibrati care ati uitat ca puteti fi.

O luna minunata ce va poate aduce multa armonie si impacare, vindecare , constientizari si renastere. Fiti doar atenti, asumati-va, propuneti-va sa lucrati constient, tineti-va de treaba si veti reusi! Fericirea este starea naturala a omului !

Abonează-te la newsletter