MESAJUL LUNII MARTIE

O luna pe care am simtit-o inca de la finalul lui februarie cu o enegie schimbata, cu multe intamplari, tumultoasa.

Mesajul general este : veti primi multe raspunsuri ,in special in vise , prin cartile citite, in meditatie. Conexiunea cu noi insine se intareste si lucrurile intra pe un fagas nou. Schimbari importante in zona carierei. Atentie la impulsivitate, graba, oboseala.

Prima parte a lunii vine cu evenimente importante, cu un sentiment ca ceva nou incepe, cu o noua etapa in care intram. Sunt multe momente de revelatie, constientizari, clikuri ce se fac in interiorul nostru , parca de nicaieri– este si raspunsul la tot ce ne-a framantat lunile precedente. Avem senzatia ca intram in ceva nou si necunoscut dar de data asta avem mai multa incredere ca este ceea ce avem nevoie, nu ne mai este atat de frica de inceput, de schimbare.

Haniel si MIhail sunt aici pentru a lucra sa ne echilibram , sa ne reconectam cu intuitia , cu sufletul si dorintele sale, sa facem schimbarile de care avem nevoie fara teama. sa ne dea curajul de a actiona.

Nu luati hotarari pe fuga, din impuls mai ales in ceea ce priveste zona de cariera. Abundenta intra in viata noastra luna asta daca invatam sa nu ne mai ingrijoram in aceasta privinta- ca nu e suficient, ca nu se intampla, ca nu primim, ca nu avem etc. Lasa grijile astea in seama ingerilor si Divinitatii si respira adanc, fiind mai atent la ceea ce ai, este, te bucura, iti creeaza o stare de bine.

 

A doua parte a lunii martie aduce mai multe stari emotionale, ies la suprafata anumite aspecte legate de familie, copilarie, care ne vor lua prin surprindere. Acum ca stiti asta, e cazul sa va pastrati detasarea, calmul, sa va intrebati : ce imi aduce acum starea de bine, ce am eu nevoie acum pentru a fi ok cu mine? Nu luati decizii bazate pe ce spun altii, din teama de a fi judecati. Aveti rabdare daca nu intelegeti ceva si lasati Universul sa -si faca lucrarea. Nu trageti cu dintii daca vedeti ca undeva nu iese, nu se intampla.

Posibile noi relatii de iubire care vor aduce lectii importante pe partea emotionala. Ramai cu atentia la tine si cand te gasesti confuz cere ajutorul. Ingerii sunt aici pentru asta, mereu.

 

O luna cu evenimente neprevazute , cu stari emotionale puternice pe alocuri dar si cu vindecari mari in sensul acesta. Decat sa iti plangi de mila , mai bine respira adanc si vezi ce poti face spre a intelege de ce iti revin anumite lectii.

In general , se vor demara multe proiecte, sunt multe idei, ne simtim mai entuziasmati si mai bine cu noi insine. Nu va grabiti insa. Scrieti, planificati , visati daca simtiti insa nu va fortati. Va fi nevoie de odihna , de atentie la corpul nostru, la sanatatea noastra, la nevoile interioare. Ramaneti conectati in interior!

Multumesc, sa fiti binecuvantati! O primavara cu multa bucurie !

20160302_132449.jpg

Citire realizata cu cartile Angel tarot, Oracolul celor 12 Arhangheli si Mesaje de la ingerii tai.

Abonează-te la newsletter