Mesajul lunii NOIEMBRIE

Incepem sa ne trezim din ce in ce mai multi chiar daca asta se poate intampla prin evenimente mai putin placute.Incepem sa ne intrebam, sa ne gasim lumina si puterea interioara si sa transofrmam amorteala in care am trait. 

Prima jumatate a lunii noiembrie ne rezerva experiente de clarificare, vindecare a unor situatii /relatii din vieti anterioare. Fie anumite tipare care se repeta au legatura cu ceva ce nu vrem sau nu am putut sa vedem pana acum din alte vieti , fie apar provocari sau chiar vise nocturne ce au legatura cu eliberari, vindecari, iertari- completari de etape.

Provocarea va sta in puterea noastra de manifestare. Vom putea sa manifestam abundenta pe toate planurile daca vom transcede iluzia ca suntem mici, ca nu stim sau suntem suficient. Este nevoie sa ne stralucim lumina cu toata increderea si sa ne aliniem latura masculina cu cea feminina pentru a aducec in plan fizic toate acele dorinte/planuri ale inimii.

Manifestarea va fi mai usoara si prima parte a lunii va aduce semne de abundenta si prosperitate atata vreme  cat suntem atenti la ceea ce sufletul nostru si conjuncturile exterioare ne spun ca mai avem de incheiat, rezolvat. Prima jumatate a lunii se va incheia cu un proces de iertare si transformare interioara.

Iertarea de sine si a celorlalti este unul din procesele cele mai dificile dar care acum ne este pus in fata si astfel, toata furia, supararea, neincrederea, agresivitatea vor putea fi transformate in iubire, fericire, binecuvantare.

A doua jumatate a lunii noiembrie aducem mai multa iubire in noi si in relatiile noastre. Vom fi calauziti de Mihail si Chamuel spre a ne intelege mai bine pe noi insine si nevoile noastre adtfel incat, sa ramana in viata noastra exact relatiile de care avem nevoie. Vom avea foarte mult sprijin de la ghziii nostri , de la ingeri pentru a porni in calatoria ce a parut , poate, ca stagneaza pana acum.

Relatiile de cuplu vor cunoaste transformati semnificative atata timp cat treaba din prima parte a lunii este facuta si iubiriea este cea care umple fiinta , gandurile, trairile din cuplu. Acolo unde situatia este incerta lucrurile se vor clarifica. Cereti in permanenta ajutorul ingerilor pnetru calauzire, clarificare.

Parteneriatele vor cunoaste si ele transformari trecand al un nou nivel, cu mai multa intelegere, acceptare, cunoastere, incredere.

MIhail ne va deschide calea, ne va calauzi catre exact acele persoane de care avem nevoie pentru a ne invata lectiile si a  creste ,Uriel va fi aproape pentru a ne lumina si aduce claritate, Chamuel ne va picura iubire in inimi si ganduri , Raziel ne va ajuta sa rezolvam misterele din vieti trecute si din visele noastre , iar Raguel ne va fi alaturi in tot procestul de transformare relationala.

Noiembrie aduce mult avant, provocari si schimari de situatii neasteptate. O luna cu o energie a actiunii, a manifestarii, a lucrurului facut din pasiune si cu calauzire divina.

Citirea a fost facuta cu setul de carti Angel Therapy si Cei 12 Arhangheli.

IMG_20151102_132745
Pentru citiri individuale vizitati sectiunea Contact pentru a reusi sa ne gasim.

Abonează-te la newsletter