Mesajul lunii OCTOMBRIE

La prima vedere vom avea o luna cu de toate ,insa ceea ce primeaza esti TU.

TEMA generala : Tinzi sa fii impulsiv, sa actionezi prea repede mai ales in ceea ce tine de cariera, de proiecte. Este vorba despre o luna in care te vei redescoperi prin cei din jur, prin munca ta, prin oportunitatile ce apar, prin deciziile pe care le ai de luat.

Ingerii seninatatii ne vegheaza ajutandu-ne sa ne pastram calmul atunci cand lucrurile par ca ies de pe fagasul lor. Ei vin si ne sugereaza o tema de lucru pentru aceasta luna : ACCEPTAREA. A ta, asa cum esti , cu toate aspectele tale. Nu te mai poti ascunde si toate iti ies la suprafata fie ca vrei sau nu. Conjuncturile in care te afli luna asta , oamenii care apar iti vor fi de mare folos in  a te vedea pe tine- daca vrei, daca esti atent, daca renunti la frica de a fi cu tine.

Prima parte a lunii ne aduce in atentie Rabdarea. Este nevoie intai sa te vezi, sa te accepti, sa te dai jos din turnul pe care ti l-ai construit pana acum demonsatrand tuturor ca tu detii controlul, ca stii si intelegi si poti tot. Este nevoie si chiar daca nu vrei situatiile iti vor arata sensibilitatea ta, vulnerabilitatea , emotiile, trairile tale si tot ceea ce ai inconjurat de o frumoasa platosa a puterii si controlului, a unei aparente sigurante si linisti. Ai rabdare sa te vezi, sa stai cu tine si ceea ce iti doreste iti va fi implinit insa este intai nevoie de o baza solida astfel incat ceea ce construiesti si creezi de acum sa nu se darame.

La mijlocul lunii , mai ales ca avem si Luna Noua , vei primi claritate si incununare a unor eforturi trecute. Incepe sa se faca tot mai curat si clar in tine si entuziasmul creste, insa de data asta, cu asezare, intelepciune si realism. Daca nu esti dispus sa faci schimbarile necesare cu tine, pe care Universul ti le tot arata , atunci este posibil ca totul sa vina peste tine din toate directiile. Atentie in special la fizic si somatizari  a unor emotii, traume, situatii refulate, nevindecate, ascunse sau uitate.

A doua parte a lunii ne aduce ca si provocare o senzatie de a fi blocati , ideea ca nu am facut progrese ori chiar ideea ca suntem cei mai tari si mai destepti – aici intervenind egoul. Ceea ce se intampla este doar o aparenta incetinire a ritmului pentru ca tu sa ai vremea sa stai cu tine si sa te vezi. Marea tema fiind acceptarea, ti se vor pune in fata, in continuare, aspecte ale tale, temeri, laturi pe care poate ca nu ai vrut sa ti le recunosti. Ceea ce e minunat este ca Universul iti creeaza si un spatiu si un timp pentru a vedea, digera, lucra cu tine. E important sa vrei, sa lasi deoparte egoul, sa recunosti barierele si mecanismele de aparare pe care le va ridica doar ca sa nu te duci acolo unde este buba. E..de data asta e nevoie sa cureti buba ca sa poti sa stralucesti si nu mai ai unde fugi. Ghidarea este sa ne alimentam din lucuruile si laturile pozitive, frumoase, care ne dau siguranta, iubire, frumos– fie ca e familia, fie ca sunt micile bucurii ale vietii, pamantesti, natura ori copiii sau un hobby. Gaseste-ti micile bucurii si lasa-le sa iti fie resursa.

In incheierea lunii vei trage o linie si vei simti ca te placi mai mult, ca nu este chiar asa de greu precum credeai . Vei avea mai mult curaj sa fii tu, sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie, sa lasi platosele deoparte, sa iit pui intrebarile importante pe care nu ti le-ai pus pana acum : Care sunt nevoile mele? Ce imi place sa fac? Inspre ce ma simt indemnat/a sa o apuc? Ce imi spune sufletul ? Unde ma aflu acum si unde vreau sa ajung? Este posibila o saptamana sau cateva zile de pauza in care sa TE simti, sa te odihnesti, sa te clarifici.

De asemenea, pot aparea noi relatii de iubire dar si parteneriate pentru proiecte noi, manifestarea unor idei mai vechi, vise plantate mai demult. Sunt posibile ruperi de relatii destul de bruste acolo unde nu s-a pus atentia in interior si nu s-au incercat remedieri, transformari….unde ceea ce era problematic nu a fost vazut si luat in considerare serios.

Totul este spre binele nostru. Exista luna asta un avant interior, creativitate multa acolo unde treaba a fost facuta pana acum cu multe posibilitati de materializare. Drumul este deschis in special catre noi insine si acceptarea noastra si a vietii asa cum vine ea catre noi, atenti, motivati, perseverenti.

Multumesc, multumesc, multumesc.

Cu drag si iubire,

Anca Lavinia <3

IMG_20151004_132521

Abonează-te la newsletter