Mesajul lunii SEPTEMBRIE

In general luna aceasta are o energie ceva mai asezata, mai blanda , mai fluida. Va fi vorba despre noi contracte, despre a culege ce am semanat pana acum, despre a se face dreptate mai ales in sfera relationala. Vor fi separari clare intre cei care nu mai au cum sa continue drumul impreuna  si de asemenea, separari acolo unde punctele de vedere sunt foarte diferite si nu se poate ajunge la un consens. Va exista tumult emotional insa ceea ce ne spune Rafael este sa fim pozitivi, sa ne folosim de umor si sa incercam sa ne detasam de situatiile mai putin placute facand haz de necaz. Stim ca totul se aseaza inspre binele nostru. Depinde cat ne-am facut temele pana acum si cat am invatat din trecut.  Vom impamanta mai mult ceea ce stim aducand mai multa valoare muncii noastre, de aceea si oportunitati vor fi mai multe.

Lectia generala de invatat este : Da-ti voie sa te relaxezi, invata sa ceri ajutor si ai incredere ca lumea nu se prabuseste fara tine. Oricum ar fi tot bine iese pana la urma. Daca tu te obosesti peste masura si vrei sa le faci pe toate de unul singu s-ar putea ca sanatatea ta sa aiba de suferit si sa nu mai poti face nimic in cele din urma. Invata sa incetinesti ritmul, sa iti asculti mai mult nevoile si sa iti pui toate grijile in mana divinitatii cu credinta. Balanta se echilibreaza, cel putin asta ese nevoia acum. Continuam sa invatam sa primim, sa ne relaxam, sa ne bucuram de noi si de lumea in care traim. nu totul trebuie sa fie pe fuga, unde fugi, incotro?

Finalul lunii aduce sentimentul de nou inceput chiar daca pentru unii acest sentiment persista deja de cateva zile. Vei sti drumul pe care sa apuci si chiar daca in interiorul tau va mai exista ceva confuzie vei fi mai linitit si cu mai multa incredere in tine si in intuitia ta. Vei invata sa nu mai dramatizezi si vor iesi laturi noi ale tale la suprafata. In ultima saptamana din septembrie este indicat sa fim atenti la deciziile pe care le luam si sa nu ne pripim. Vor iesi la iveala informatii , situatii ascunse pana acum ce te vor ajuta sa intelegi mai bine unde te situezi si sa te convingi ca noul inceput este exact ceea ce ai nevoie.

Ca si mesaj suplimentar pentru Septembrie de la Mihail si Rafael avem din nou : Incredere/Credinta si Rasul. A pastra o atitudine pozitiva, a cere ajutorul si celor din jur dar si Divinitatii atunci cand simtit ca nu mai stim ce sa facem , cand grijile tind sa preia controlul si sa privim si prin ochii copilului ceea ce se intampla. A gasi umorul in fiecare situatie ridica imediat starea de spirit si ajuta sa vezi mai clar cecea ce se intampla.

Continua lucrul pe al treilea ochi, in zona fruntii de unde si posibile dureri de cap sau stari de ametelea. Se ridica usor, usor valul dintre lumi si tot mai multi vom putea percepe prin simturile noastre ca exista ceva mai mult si ca suntem ajutati de o multime de fiinte de lumina.

Sa aveti o luna fructuoasa, calma si cu multe zambete! IMG_20150901_113147

Abonează-te la newsletter