Va multumesc celor ce vizitati aceste pagini. Va multumesc celor ce ma sustineti dar si celor care nu ma intelegeti. Eu stiu ca toti avem propriul destin si propria carare si daca Iisus a fos batjocorit si batut atunci eu nu voi avea vreodata pretentia ca oamenii sa ma inteleaga sau sa ma aprobe. Nu am nimic de demonstrat nimanui chiar daca unii ar dori sa ma duc si sa ii trag eu de maneca si sa le explic, sa le arat, sa le fac pentru convingerea lor. Nu o voi face. Sunt ceea ce sunt asa cum sunt si cu darurile pe care le am. Cine doreste sa beneficieze de ele va veni, va fi impins spre a ma contacta, iar eu voi oferi cu toata iubrea ceea ce pot si stiu sa fac spre ajutorul lor.

Multumesc entitatilor de lumina pentru ca ma sustin, imi sunt aproape si imi trimit mesaje frumoase. Multumesc ca am ajuns aici si am fost binecuvantata cu deschiderea inimii. Multumesc Tatalui Ceresc pentru ca m-a creat si mi-a gasit acest rost in lume. Sunt recunoscatoare pentru atata iubire, pentru incercarile prin care trec pentru ca ele imi dau puterea sa merg mai departe intru Iubire si intru smerenie.

Multumesc mamei pamant pentru roadele ei, pentru ca ne rabda si este atat de frumoasa, pentru ca ne ofera toata splendoarea unei gradini a Raiului.

Asadar astazi multumesc pur si simplu si sunt recunoscatoare ca am urcat atat, ca am plans atat, ca am suferit atat, ca am ras atat, ca am cazut si m-am ridicat atat, ca am luptat pentru mine si sufletul meu, ca am regasit Calea si ca sunt tot mai aproape de Unu.

Am avut temeri, am avut ezitari, mai apar inca…am crezut uneori ca nu voi reusi, ca e prea greu, ca nu va merge pe acest drum…insa intotdeauna am primit mesaje de la inima mea, de la ingerii mei si le-am ascultat…ajungand sa inteleg ca sunt Lumina, sunt Iubire si fiintez spre a-mi ajuta semenii, spre a fi asa cum mi-a fost dat.

Abonează-te la newsletter