Nu ceilalti s-au schimbat…

Desi sunt obosita sunt in acelasi timp fericita si in pace…Am participat la o intalnire unde Pacea lui Dumnezeu si Pacea globala au fost pe buzele coordonatorilor si in inimile tutror. Am lucrat pentru a contribui la aducerea acestei paci si in plan fizic…ma simt astazi entuziasmata pentru ceea ce va urma si fericita pentru tot ceea ce am si sunt.

Desi stiu ca vor urma vremuri dificile pentru pamant in general si populatie mai stiu si ca daca ramanem cu aceasta pace interioara, cu iubire si echilibru nu vom fi afectati de cele exterioare. Si aici imi amintesc de persoanele care isi dau seama ca este ceva in neregula in viata lor si primul lucru pe care il fac este sa se uite in afara, la cei din jur si sa inceapa sa judece, sa eticheteze si sa spuna ca ei trebuie sa se schimbe, ca sunt intr-un fel sau altul. Am invatat de-a lungul timpului ca schimbarea este mereu a noastra chiar si atunci cand spunem * nu era asa, s-a schimbat, uite acum cum face sau ce zice!*…noi ne-am schimbat perceptia, felul de a privi acea persoana, noi am evoluat, ne-am maturizat si atunci pare ca cel din fata noastra s-a schimbat si nu mai este ce a fost.

Intotdeauna schimbarea vine de la noi si este cel mai bine sa o lucram in noi. De ce? O data pentru ca un om care nu este motivat sau nu este pe aceeasi frecventa cu noi nu va intelege unde si ce nu e ok cu el si atunci evident ca nu va schimba nimic la el, iar noi vom face pe salvatorul frustrandu-ne tot mai mult datorita insuccesului de a-l schimba pe cel din fata noastra. Si pe de alta parte daca intelegem ca ceea ce trebuie lucrat este in noi, ceea ce trebuie descoperit este in noi si reusim sa ajungem la o stare de iubire, echilibru ( starea ideala) atunci vom vedea ca si tot ce este in jurul nostru se schimba in raport cu noi. Situatii incep sa dispara si sa apara altele noi, oamenii care nu mai rezoneaza dispar si ei si apar altii cu un alt tip de vibratie si alt fel de relatii se infiripa.

Faceti un exercitiu in acest sens si timp de o saptamana schimbati ceva in atitudinea voastra, in comportament, alegeti voi. Schimbati ceva ce doriti sa schimbati demult…faceti un mic efort de vointa si veti observa apoi cum lucrurile in jurul vostru se schimba. Parca deodata  nu te mai certi asa des cu sotul/sotia, mama nu te mai enerveaza, prietenii nu te mai sacaie mereu cu problemele lor si tu- te simti cel putin mai usurat, mai calm. Daca veti prelungi lucrul acesta interior cu voi consitentizand ca de fapt nimeni nu ne supara ci noi alegem sa ne suparam, constientizand reactiile noastre la ceilalti si intelegand ca nimeni nu e vinovat ca ne face ceva anume…ci noi alegem sa reactionam la acel ceva intr-o maniera negativa …atunci lumina se va aprinde si pe strada noastra si viata va deveni deodata mai parfumata.

Nu spun ca este usor pentru ca lucrul cu tine insuti este cel mai dificil. Sa te pui fata in fata cu tine poate fi si dureros la inceput. Dar daca intelegi ca doar asa vei renunta la bagajele si pietrele pe care le cari de atata timp in spate, te vei indrepta si iti vei gasi echilibrul, daca dobandesti aceasta motivatie interioara, intelegere profunda a acestui fapt…atunci vei intelege o parte din secretul vietii fericite:)

Abonează-te la newsletter