Nu mai amana sa fii iubire!

Astazi am primit un mesaj tare frumos despre iubire. Despre a fi iubire. Altceva nu exista de fapt. Este creat de mintea noastra, este creat de partea umana din noi. „Pai si ce, nu suntem oameni? ” poate veti zice. Suntem si oameni dar mai presus suntem Suflete, suntem Lumina, suntem Divinitate.

Dumnezeu, sau oricum doriti voi sa II spuneti, ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa, avem fiecare in noi acea scanteie Divina si ea sta ingropata undeva departe in inima noastra pentru ca ne lasam condusi de minte cam tot timpul. Indemnul de astazi este sa cautam in interior, sa stam mai mult cu noi insine si sa ne amintim cine suntem , sa ne amintim ca ceea ce vedem este doar suprafata, este doar carcasa si sa nu ne mai ascundem in spatele „sunt doar un om, aa..dar totusi suntem oameni” etc…Uitam ca suntem mult mai mult, ca putem mult mai mult, ca de fapt noi putem TOT. Cum altfel credeti ca exista telepatie, clarviziune, vindecare cu energie, oameni care manifesta abundenta in viata lor ca sa nu mai vorbim de teleportari si alte subiecte mai delicate. Pentru ca putem!

Ne lasam condusi constant de minte care face orice sa ne puna piedici, sa ne spuna ca suntem mici, neinsemnati si ca poate unii sunt puternici si pot, noi nu…ca daca n=ar fi bani n-am putea totusi sa facem nimic….si aici intru intr-un subiect tangential. Banii sunt daca noi credem ca vor fi, daca suntem convinsi ca ceea ce facem este cu iubire, din iubire, cu pasiune atunci si banii vor fi. Normal ca spunem acest neadevar in momentul in care noi stam la un job pe care il uram, ne taraim zilnic la birou de unde abia asteptam sa plecam…atunci da, traim doar cu ideea ca tre sa muncim sa facem bani. Banii sunt tot energie…si se pot manifesta la fel ca si orice altceva.

Ceea ce manifestam…aceea suntem si aceea obtinem. Daca vom incepe cu detasarea, cu ruperea atasamentelor de bani, de oameni, de situatii, de modul asta de gandire pagubos vom putea incet incet sa intram in iubire, sa manifestam iubire si odata cu ea bineinteles si abundenta. Am patruns pe acest teren si nu vorbesc in necunostinta de cauza. Mai am intr-adevar si eu de inteles, de constientizat dar nu ma mai ascund in spatele „sunt un om..nu pot”. Stiu ca pot, sunt sigura de asta si stiu ca gandul si emotia noastra negativa- frica, ura, tristetea, grijile etc…se indereapta catre noi atunci cand le spunem sau simtim. Ne dam practic palme daca nu picioare singuri si nici macar nu ne gandim la asta…o luam asa..ne plangem, ne reducem la doar un om si perpetuam ciclul.

Nu este greu sa incepem macar prin a citi o carte, prin a vedea un documentar, prin a intreba pe cei care poate inteleg mai mult, prin a face o rugaciune daca nu stim sa meditam…si tot asa…nu este chiar atat de greu sa stam 15-20 minute pe zi in inima, in noi, cu noi, pentru noi…fara sa ne mai ascundem in spatele „n-am avut timp, sunt obosit, nu mi-a iesit azi, mi-e rau” etc….Dar din nou, fiecare are destinul lui, drumul lui si poate ca trezirea nu este acum parte din el.

Amintiti-va ca sunteti toti IUBIRE si ca manifestand altceva traiti intr-o iluzie, dati in voi constant facadu-va singuri sa suferiti. Ceea ce gandim si ceea ce spunem…se manifesta…si se poate manifesta in bine, in lumina sau invers…tinandu-ne in frica si in limitarea lumii fizice.

O zi binecuvantata si o imbratisare cu mult drag!

Abonează-te la newsletter