O calatorie

O fi bine, o fi rau….cred ca de fapt e minunat! Chiar daca stiu ca prin cuvinte doar incercam sa spunem ce este dincolo de ele…chiar daca nu exista rau sau bine, frumos sau urat…in lumea asta materiala, umana este minunat!
Pe zi ce trece invat, descopar, inteleg, calatoresc, ma intreb, caut, gasesc…este reintoarcerea Acasa- dincolo de material, de cuvinte, de corp fizic, de etichete si judecati…Si abia am inceput, abia pasesc pe aceasta carare plina cu flori si miresme ale cunoasterii si ale Adevarului…

Pare asa..ca din carti dar nu este…este realitatea mea, cea pe care o simt si o traiesc acum si este fantastica fiecare raza de soare, pala de vant, picatura de ploaie, privire de om sau de catel….invat ca este fantastic si sa se uite cineva stramb sau sa se enerveze…de ce? Pentru ca nu face altceva decat sa imi arate mie unde mai am de lucrat. Toti suntem oglinzi ale celorlalti, cei pe care ii aduce destinul in fata noastra sunt bucati din noi…sunt parti ale noastre pentru ca in final suntem UNU.

Asadar incearca, daca doresti desigur, sa te vezi pe tine in celalat atunci cand tipa, cand e suparat, cand judeca si pe tine te afecteaza…incearca sa spui „multumesc pentru ca vad inca o parte din mine si pot astfel sa lucrez cu ea”, sa fac urmatorul pas pe cararea mea cea plina de alte flori de cules.

Imi amintesc cat de mult imi placeau cartile cand eram copil si cat de mult le-am iubit si in liceu si apoi, mai tarziu , cand am inceput sa imi cumpar propriile carti pe care sa le asez in propria biblioteca mi-am impinit un vis…visam sa am si eu muuuulte carti ale mele…ele mi-au oferit atatea cunostinte, atatea ferestre, usi, lumi, posibilitati si mistere…datorita lor sunt acum, in parte, atat de fericita! Bineinteles ca au existat oameni, conjuncturi, incercari ce au construit ceea ce sunt acum, o persoana mai aproape de Sinele sau Divin, mai aproape de Esenta Sa Luminoasa, mai aproape de ea insasi 🙂

Pace si Lumina!

Image

Abonează-te la newsletter