Am avut de curand o consultatie cu o fiinta umana deosebita. O femeie cu zambetul pe buze mai tot timpul, gingasa si muncitoare, respectuoasa si constiincioasa, poate un pic prea constiincioasa a venit sa ii dau un ajutor pentru ca a uitat sa mai zambeasca, a uitat sa mai rada, a uitat sa mai danseze. 

M-a surprins atat de placut acest om, aceasta fiinta prin simplitatea ei, prin curatenia inimii ei, prin puterea, curajul si frumusetea interioara! O viata grea dusa cu onoare si acum realizata prin ceea ce intelegem azi a fi realizat- o casa, doi copii frumosi, un sot, un trai decent chiar daca regreta pana de curand ca nu are o scoala. Traieste o drama despre care nu vorbi aici pentru ca nu vreau sa ii dau putere. Ceea ce vreau sa spun este ca ea STIE ca tot ceea ce si -a dorit, a intentionat, s-a realizat, STIE ca avem nevoie doar de noi insine si ca acolo inauntru sta Divinitatea si suntem UNU, stie ca putem cere ajutor ingerilor si ca ei ne sunt alaturi. Ea stie ca puterea este in noi si ca inima este centrul nostru, motorul nostru, ghidul nostru. Un OM fara cunoastere, fara carti citite, fara initieri facute, fara pretentii de a fi urmat nu stiu cate seminarii si workshopuri STIE. 

A plecat cu zambetul pe buze sigura ca poate merge inainte, ca ea este tot ceea ce are nevoie si ca iubirea, lumina,puterea, raspunsurile pe care le cauta sunt acolo, in inima. 

Ma bucur ca am fost in acea situatie, ca am putut asculta acest om si invata de la el simplitatea, curajul, curatenia inimii si a simtirii. Inteleg din ce in ce mai mult ca nu ai nevoie de nimic, de nici o tehnica, de nici cele o mie de cursuri si initieri pentru a fi UNA cu tine, cu Divinitatea, cu semenii, cu Universul. 

Sunt intrebata destul de des- „si cum sa fac? si zi-mi tu, ce sa fac? si de ce nu spune si cum se face asta? …” Raspunsul este – nu exista reteta, nu exista eu sa iti spun tie cum sa faci, asta este deja in tine, stii deja, opreste-te si asculta inima, intuitia, vocea interioara…fara un drum personal, fara o munca depusa cu tine nu vei afla raspunsurile pe care le cauti. Eu ca si tine sunt pe drumul meu, cu munca mea personala si sunt bucuroasa daca doresti sa impratasesc cate ceva cu tine pentru a te sprijini, pentru a te ajuta sa deschizi usa ta.

Abonează-te la newsletter