Octombrie seara

Energii de toate felurile..zile una si una..care mai de care mai invers decat cea dinainte…

Am participat in ultimele zile la o initiere dar si la o meditatie cu Ingerii si simt ca e inceputul a ceva nou..cum spuneam: schimbare, schimbare! NU doar pentru mine ci pentru intreaga planeta, pentru intreaga omenire.

Desi am avut stari de la cele mai inalte la cele mai joase am inteles ca se da o lupta, un suflu final din intuneric pentru a ne ameti si mai tare, pentru a ne pacali si prinde in capcana deznadejdii, furiei, frustrarii, necredintei…Am luat contact cu oameni noi, oameni minunati si uitandu-ma in urma observ cum de fiecare data, in fiecare etapa m-am nimerit in locuri si intre oameni cu o cunoastere ceva mai bogata decat a mea astfel incat sa pot invata mereu…sa pot creste mereu.

La sfarsit de octombrie ma gasesc in lumea materiala stagnand pe toate planurile insa in lumea nevazuta primind initieri, invataturi…crescand,..ceea ce ma face sa cant..sa fiu recunoascatoare, sa iubesc si mai mult. A fost o luna plina dar in alt sens decat luna septembrie. Am mai curatat ce mai era de curatat insa in aceasta luna am crescut cateva seminte, am pus niste intentii si am materializat altele. S-au curatat si modificat relatiile, mediul…am parcurs practic o noua etapa si am intrat intr-o noua clasa in care invat lucruri uimitoare si pe care abia astept sa le pot impartasi prin misiunile mele.

Am inteles intr-un final dupa cate indoieli si cautari ca eu sunt iubirea si ca eu am menire sa impart aceasta iubire, sa vindec semenii cu ea, sa le arat, chiar daca ei ma judeca si nu ma inteleg, ca prin iubire putem transforma intreaga viata, perceptie…fiinta. Am aflat despre vietile mele anterioare si cum tot ce stiu si fac acum pe parte spirituala am invatat si stiam deja dinainte de viata aceasta…Am vazut lacrimi de recunostinta si de descaracare, intelegere pe fetele celor pe care i-am ajutat…am primit mesaje de la maritii Ingeri si va spun cu drag ca mari schimbari ne asteapta! Cel mai important este sa nu ne lasam prada iluziei ca totul e un haos, ca e din ce in ce mai rau…ca suntem tot mai furiosi si ca nu mai e nici o speranta. Sa ramanem in credinta ca Tatal ceresc si ca toate fiintele de lumina lucreaza pentru noi si ne sprijina, sa ramanem in rugaciune, in meditatie si sa cautam in fiecare zi sa daruim iubire.
NU ignorati acea voce din interior care va indeamna la lucruri indraznete…care va indeamna sa scrieti, sa faceti calatorii, sa va dati demisia, sa incepeti o activitate spirituala sau sa va apucati de yoga ori pictura….este intuitia care va spune sa va dezbracati de cartonul murdar care va incorseteaza de atatia ani. E vremea sa straluciti, sa va intoarceti la ceea ce va indeamna inima! Priviti tot ceea ce pare a fi rau in lumea materiala doar ca pe o purificare! Cei drepti vor ramane sa vada Imparatia!

Abonează-te la newsletter