Poti fi liber, poti fi fericit! Incepe doar

Sunt libera!! Sunt ceea ce am visat sa fiu dintotdeauna, liberaaa si da, strig, rad, imi curg lacrimi de bucurie. Sunt libera sa fiu! Sunt libera sa exist..sunt cine vreau eu sa fiu si am ajuns sa fiu cine mi-am dorit sa fiu. Realizez acum ca sunt o fiinta minunata la fel ca noi toti…realizez acum ca am tot ceea ce mi-as putea dori vreodata, ca imi sunt suficienta mie pentru a cunoaste iubirea, fericirea pura…da! Fericirea! Se poate! Ea exista si este in interiorul nostru.

Da…ea exista si poate fi atinsa cu un pic de disciplina, vointa, credinta multa si pasiune pentru a gasi Adevarul. Si spun asta tutror celor care se dau batuti, celor care spun „nu este posibil poate…unii sunt puternici altii nu…poate ca eu nu sunt facut/a sa fiu fericit/a….” Sunt doar justificari ale mintii..sunt doar capcane intinse pentru a crede in continuare despre noi ca nu putem, ca nu suntem in stare…ca e prea greu…e mai simplu asa. Oricat de neplacut este sa simti ca nu ai iesire, ca nu poti, ca e imposibil- e mai simplu…decat sa cauti fericirea adevarata. De ce? Pentru ca asta implica dupa cum ziceam ceva munca si ceva credinta. Si implica un Adevar despre sine ce e nevoie sa fie descoperit. UNeori acest adevar despre noi doare…ne este greu sa il acceptam si apoi sa il mai si imbratisam spre eliberare. E de o mie de ori mai greu sa stai cu tine in liniste si sa te cauti…sa te infrunti si sa vezi ca nu esti perfect in prima faza. Dar apoi..ooo…apoi apare minuatia..cu cat doresti mai mult, cu cat persisti mai mult cu atat revelatia unui sine Divin, perfect va fi mai spectaculoasa..mai placuta. Da! La capatul acestui drum aparent greu si neplacut este fericirea si zambetul continuu, acel zambet calm, plin, suficient.

Merita! Sa nu intelegi, sa plangi poate, sa nu stii, sa te lupti cu tine si emotiile tale…sa incerci sa iti schimbi toate gandurile pana mai adineauri negative, posace…sa iti schimbi perceptia despre tot…sa spui : si cersetorul ala este tot un suflet Divin, este tot o parte din mine!

O poti face! Poti sa te transformi, poti sa te regasesti, poti sa iti amintesti cine esti! Nu renunta, nu lasa mintea sa te doboare si sa iti spuna ca nu esti puternic si ca poate altii sunt in stare…insa tu nu. POTI ORICE! Incepe cu tine, cu gandurile tale, cu vocea ta interioara si ghidarea ei, pas cu pas…Merita! Rasplata este pe masura…si inca mai am de mers 🙂

Abonează-te la newsletter