Povestea mea

Superputerea mea este intuitia care nu da gres niciodata si capacitatea de a vedea in “intuneric”, in profunzime cu usurinta ghidand pe oricine prin abisul interior spre LUMINA. Pentru ca asta am facut cu mine.

Vocatia mea este FEMEIA si transformarea pe care acum o creez energetic, emotional, mental, spiritual pentru ca TU sa faci calatoria asta de la lupta, nesiguranta, confuzie, durere, lipsa spre Incredere, Bucurie, usurinta, Feminitate traita, abundenta, CREATOARE – pentru ca asta esti; creatoare a propriei vieti. E nevoie doar sa iti asumi procesul interior si sa iti amintesti.

Buna draga mea! Bine te gasesc!

Povestea mea este povestea unei femei obisnuite care visa la iubire, la implinire, la fericire si a trebuit sa treaca prin nenumarate momente, situatii, cautari pentru a gasi toate astea.

Exista un inainte si un dupa. Inainte de „trezire” – adica traire constienta si dupa ea.

Inainte am fost o adolescenta rebela si o tanara si mai rebela. Am facut tot posibilul sa fiu altfel…si astfel am intrat intr-o gasca de rockeri, am avut prieteni numai baieti, m-am apucat de fumat cand altii invatatu pentru capacitate, apoi m-am apucat de baut destul de serios ( pentru ca era cool si pentru ca era singura modalitate pe care o stiam pentru a-mi amorti durerea latenta, depresia). Asta a venit la pachet cu nopti pierdute prin baruri, pe la concerte, mahmureli demne de inca un film Hangover si multa, multa lipsa de iubire de sine.

Am cunoscut multi barbati si m-am aruncat la picioarele lor cu usurinta si din uriasa mea rana de abandon. Nu credeam ca sunt buna de ceva in profunzimea mea asa ca orice compliment, orice atentie ma facea sa pic…AM trait ani la rand in deconectare crunta de la corpul meu si de la inima mea si am fost abandonata nenumarate dati. Toate aceste relatii ( eu speram sa il gasesc pe print) m-au lasat cu inima franta, multe lacrimi si mai mult alcool.

Dincolo de asta am bifat sau cel putin am incercat sa bifez casutele vrute si cerute de societate si familie : liceu, facultate, job, urcare pe scara ierarhica, relatie si casatorie. Nu prea mi-a iesit.

Dupa toata povestea asta tumultoasa a venit si un moment de cadere profund din care nu am stiut daca si cum ma voi mai ridica. Pricinuit tot de o relatie, tot de un barbat care ma refuza- a se citi: respingea. Nu intelegeam ce e in neregula cu mine, de ce din nou mi se intampla asta.

Si iata-ma intr-o camera intunecata plangand zile intregi cu ghem in stomac si fara somn. Am inceput terapia pentru ca o prietena mi-a recomandat ( mai mult decis si trimis si aveam oricum prea putin vointa sa spun „nu”). Dupa doi ani si ceva de psihoterapie puteam sa merg singura la magazin fara sa stau cu gluga pe cap si sa vreau sa dispar, fara sa mi se para ca toata lumea se uita la mine.

Radeam mai des, eram ceva mai bine,credeam ca asta e. Intre timp- am dat la psihologie. Nu am mentionat ca asta a fost pasiunea mea din liceu pe langa a citi – dintotdeauna- cam tot ce imi pica in mana. Am dat la psihologie pentru ca, desi mai facusem o facultate inainte, simteam ca fara asta nu pot trai. Ma chema intr-un mod visceral.

In 2012 a fost momentul care defineste cele doua etapa – inainte si dupa.

Primul mini moment a fost cel cu relatia si terapia si acesta, definitoriu, a fost cu munca si demisia 🙂

Am simtit ca nu mai pot sa fac ceva ce imi aduce atata insatsfactie, noduri in stomac, nopti nedormite, plansete si chinuiala. Oricum visam sa nu fiu angajata nimanui dintotdeauna. Asa ca, la limita puterilor si cu un moment trimis de Univers prin care mi s-a zis ca pot sa plec sa -mi caut de lucru…mi-am dat demisia.

In acel spatiu de nesiguranta, fara economii sau vreun plan au aparut ingerii, divnitatea, energia, chakrele, apocalipsa din 2012 ( :))) ) peste mine. Cam toate odata. Brusc am descoperit o noua lume- una in care ma regaseam complet, care mi-a deschis inima pana la lacrimi si m-am simtit Acasa.

Dupa ani de crestere, cercetare, practica maia les pe zona terapiei cu ingeri am devenit interesata de mine ca femeie. Am inceput sa ma intreb ce inseamna asta. Asa si munca mea, misiunea mea s-a transformat in ceea ce este astazi: sa facilitez transformare profunda, reala, de durata pentru femeile care au trecut prin ce am trecut si eu, pentru cele care nu se mai regasesc in viata lor si simt ca e timpul pentru o schimbare reala.

Pe repede inainte- am devorat cursuri, ateliere, tabere si retreaturi, mi-am luat-o cu gurusi si cu tot felul de personaje care numai in lumina nu operau, am creat un site, l-am cunoscut pe sotul meu si viata mea a devenit din ce in ce mai frumoasa, implinita, luminoasa si plina de recunostinta.

CUM? Nu prin minune ci prin munca consecventa cu mine, cu lacrimi, cazaturi, lovituri, confuzie, frici si luat de la capat de cate ori a fost necesar. Am ramas pe acest drum si m-am maturizat, am capatat discernamant, intelepciune si am transformat enorm de multe umbre, rani si dureri. Toate ramanand pe cale si avand incredere in proces, in Divinitate. Am intalnit pe drum mentori minunati, prieteni si suflete care uneori doar m-au atins trecator. Am luat de la fiecare cate ceva.

Am adunat de-a lungul timpului experienta, instrumente si o doza de realism integrate cu doza de mister feminin, ritual, energetica. Asa pot astazi sa vorbesc pe limba oricui are nevoie sa aduca Spiritualitatea in viata de zi cu zi, sa coboare in trup si sa onoreze viata umana cat si pe cea divina, sa impace lumescul cu divinul ca fiind aceeasi moneda, acelasi intreg. Si dincolo de a vorbi ceea ce fac este sa creez spatii sacre pentru a oferi context si energie ca femeile sa se transforme profund, sa regaseasca in ele lumina, curajul, darurile, bucuria, pe mama Divina si sa Straluceasca.

Pentru ca astazi traiesc o viata pe care mi-o creez asa cum vine din Sufletul meu cu incredere si relaxare, usurinta si multa recunostinta pentru tot.

Cu fiecare zi si fiecare an scriu noi si noi capitole ale acestei calatorii Sacre. Imi dau voie sa integrez tot mai mult polaritatile si sa ma Implinesc, sa fiu Canalul, Vasul curat prin care Mama Divina sa toarne intelpciunea, iubirea, blandetea ei cu radacini puternice si abundente ancorate in mama Pamant.

Sunt incantata pentru tine si calatoria ta, pentru intalnirea noastra, pentru tot ce vei descoperi de acum inainte.

Calatoria este mereu a ta si raspunsurile sunt mereu din tine, eu sunt ceea care poate sa fie alaturi o bucata din drumul tau facilitand procesul tau de regasire de sine in moduri subtile, profunde, transformatoare, misterioase, pline de sens si traire autentica.

 

Povestea mea e in continua schimbare si devenire la fel ca si mine. Ramai alaturi si hai sa ne cunoastem mai bine fie prin Ceremoniile online, ateliere, transmisii pe social media sau newsletter, terapii individuale.

Parcursul meu pentru partea stangă a creierului:

 • Facultatea de Psihologie
 • Un an jumatate de ore pentru dezvoltare personală in cadrul Asociatiei AHPCC
 • Formare de doi ani în Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ( AHPCC)
 • Master în Managementul Resurselor Umane
 • Curs Formator  dobandind abilitătile pentru conceperea și susținerea de cursuri
 • Curs Consilier pentru dezvoltare personală
 • Sunt membru fondator al Asociației Inner Creation

Parcursul meu pentru partea dreaptă a creierului :

 • Am participat in tabere si ateliere de Feminitate si Sexualitate sacra cu traineri din afara si din tara. ( Retreat de Feminitate cu Adela Haru, Atelier de sexualitate si tantra cu Deva Presence,  curs de Dans Sacru Feminin cu Zola Dubnikova, Atelier de Trezire a Pantecului si practici stravechi feminine cu Nicole-Popper Katzender )
 • Mentorat Womb Awakening cu Nicole Popper-Katzender
 • Curs samanism “Arborele Genealogic” cu Carola Esparza , Chile
 •  Am participat la cursul “Ritualurile Munay-Ki” și am primit spre a da mai departe cele 9 ritualuri șamanice predate lumii occidentale de Alberto Villoldo
 • Am urmat cursul și am dobândit competențe în Astrologie Funcțională ( realizarea unei hărți natale, interpretare, astrologie previzională, realizarea și lucrul pe planul de dezvoltare personală întocmit conform hărții individual
 • Am participat la ateliere de Aromaterapie- uleiurile esentiale si modalitati de utilizare, creare blenduri
 • Am participat la cursul de Terapie cu Îngeri cu Charles Virtue  fiind Practician al acesteia și Cititor în Cărțile Oracol cu Îngeri
 • Am participat în tabăra ORDO unde am dobândit competențe în energetica corpului uman
 • Mai mult decât toate astea, lucrez activ și conștient cu mine zi de zi, investesc constant în mine, studiez, aplic, experimentez pentru a crea cea mai bună experiență pentru tine , autentică și transformatoare.

Uite cum te pot sustine mai departe