Prima parte a lunii iulie -mesaj angelic

Iata mesajul pentru prima parte a lunii iulie, pana in 15:

INgerii ne transmit ca este o perioada pentru renastere, pentru nou, in care puterea de manifestare este uriasa. Ai posibilitatea acum sa creezi , in plan fizic, visele tale mai usor- daca stii ce vrei cu claritate.
Sunt doua saptamani pline de creativitate si idei, de restart in planul carierei dar si de echilibrare a campurilor noastre. TRecem printr-o transformare importanta si laa nivel fizic ce va rezulta intr-un corp mai sanatos, mai usor, minte mai clara si stare de bine tot mai mult din timp.

Sa ne indreptam mai mult catre natura caci si relatia cu Pamantul si natura trece printr-o transformare si asta pentru ca noi ca fiinte urcam noi trepte acum. Sa fim mai atenti cum tratam mediul inconjurator si Planeta si sa trimtem mai multe ganduri de iubire si multumire catre ea.

Am tras o carte si pt luna nou din 4 iulie care ne spune ca suntem intr-un moment de rascruce, de schimbare in care totul este posibil. Avem intuitia mai ascutita, ne vin idei de nicaieri si simtim ca ne luam avant.
E un timp important pentru trezire, pentru traire constienta si pentru cei care pana acum nu prea au stiut de capul lor 🙂

Multumesc pt ghidare si sa aveti un inceput de iulie cu muuulte realizari!

20160702_151146.jpg

Abonează-te la newsletter