Prin mine sau prin reguli?

Isus ne-a transmis astazi un mesaj, un mesaj despre iubire , despre renastere si despre noi…In ambele zile de curs el a fost prezent si ne-a dat darurile si binecuvantarile sale. Cum mesajul a venit pe neasteptate in timpul meditatiei nu il pot retine in totalitate insa ceea ce pot sa va redau este : Eu sunt in voi, in fiecare dintre voi, in fiecare zi! Eu sunt in fiecare lacrima de recunostinta, in fiecare gest frumos pe care il faceti fata de seamanul vostru, in fiecare cuvant de iubire … Eu sunt in voi, cu voi mereu …

Este un mesaj care m-a atins mai ales ca zilele astea s-au invartit mult in jurul discutiilor despre religie, biserica, dogme, reguli, mental si contrapartea lor, libertate, inima, iubire, simtire, alegeri…Doua zile care au venit cu atatea lectii si atatea momente frumoase in ciuda starilor mai putin placute pe care le-am avut chiar inainte de a incepe cursul.

Ce este foarte frumos este ca acest curs a fost tinut de doua ori- o data intr-o zi intreaga pentru cateva persoane ce nu puteau ajunge in weekend si a doua oara asa cum stabilisem , de Sfantul Andrei 🙂 Acelasi curs dar atat de diferit…prin energia creata, prin oamenii intalniti, prin lectiile invatate. download (1)

Cert este ca schemele logice si mintea nu isi au locul pentru mine in felul in care eu fac lucrurile , atat meditatiile cat si ceea ce , sa zicem, predau. Am vrut sa am cat de cat controlul, m-am gandit ce si cum sa fac…insa ca de obicei, s-a dovedit ca atunci cand spun : las controul in mainile voastre, conduceti voi aceste zile prin mine asa cum stiti ca e cel mai bine pentru cei care au venit..dati voi fiecaruia atat cat are nevoie pentru videacarea lui..atunci apare magia. Atunci am vazut eliberari, oameni atinsi pana la lacrimi, suflete deschise, mesaje care au curs…Cand am lasat complet deoparte dorinta de a fi in tiparele unui curs, de a ma tine de o schema pentru a-mi multumi paricipantii…mi-am dat seama ca totul curge , lin, frumos, miraculos…si ca totul se desfasoara exact spre binele fiecaruia dintre noi. Zilele acestea nu am fost profesor ci un om care a invatat intr-un grup, de la ceilalti , inclusiv de la ingeri si celelalte fiinte de lumina cate ceva. Ceva important.

Am inteles ca sunt exact asa cum sunt si este perfect, ca fac lucrurile asa cum le fac, poate altfel, poate diferit…dar pana la urma altfel decat ce? diferit de ce? …le fac ca mine si asta imi da atata bucurie si imi umple inima de recunostinta. Am inteles ca fiecare om aduce o provocare , o oglinda si o lectie in viata noastra si ca atunci cand zici, gata, eu detin controlul afli ca nu e asa…si te trezesti in mijlocul unor evenimente care, la vederea mintii panicheaza sau sperie…dar care, la vederea sufletului bucura..pentru oportunitatea creata: de a tolera, de a iubi, de a fi recunoscator, de fi bucuros.
Iata-ma asternand pe aceasta hartie virtuala ganduri in miez de noapte , aproape de final de an…plina de emotie alaturi de dragul meu Gabriel ce mereu imi este calauza si sprijin…alaturi de dragul meu Isus pe care il iubesc atat…si care ma invata, asa cum i-am cerut, iubirea lui, iubirea noastra, aceea care sta in fiecare. Am invatat inca o data rabdarea si centrarea, linistea in mijlocul furtunii, am invatat inca o data iertarea …si cat am mai iertat in ultimele zile…parca ploua cu asa ceva in jur 🙂 Multumesc pentru adevaratele momente de iertare, de eliberare, de curatare, de vindecare prin care trec in ultima vreme si prin care calatoresc si alaturi de oamenii ce vin catre mine fie la meditatii, la cursuri sau in privat.

Am invatat ca tot acum ca raul nu este nicidecum rau , stiam asta dar acum am vazut si integrat o alta fateta ..acum am invatat si am simtit sa iubesc ceea ce noi numim rau..ceea ce am fost invatati atata amar de vreme sa etichetam ca fiind intunecat si urat si care ne pandeste undeva acolo sa ne faca ceva…nu, nicidecum…el doar apare ca sa ne arate oglinda..sa ne invete lectia , sa ne arate ca traim intr-o lume a polaritatii pe care urmeaza pas cu pas sa o transcedem…ne-am gandit vreodata ca poate si pt el exista un liber arbitru si ca a fost o alegere?

Mi-am confirmat inca o data ca nu exista limite, reguli…si ca sub energia iubirii si a prezentelor divine orice inima se poate deschide, orice minte se poate da deoparte pentru a lasa trandafirul rosu din centrul nostru sa infloreasca cu adevarat, petala cu petala….si ce frumos este sa fii un mesager intre oameni…sa daruiesti iubire, sa daruiesti cuvinte, mesaje, o stare sau emotie…si sa fii martor cum oamenii cresc si infloresc sub ele.

5c7a0f0bc6bc5ed5cff5d3f7b6c8b31e.1000x740x1NImic nu este mai puternic decat iubirea! Si pentru cei care inca traiesc in lumea plina de reguli pe care omul a creat-o aflati; nu exista reguli…pentru ca nu are cine sa te pedepseasca daca nu le urmezi…Exista daca vreti, regula iubirii, a inimii, a binelui,  a divinului din fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi , daca se reconecteaza cu el insusi, daca permite pentru cateva momente mintii sa ia pauza si isi asculta inima cu adevarat va sti ce trebuie sa stie. Simtiti de fiecare data cand va ganditi ca nu trebuie, ca nu e voie, ca nu e bine, ca se face asa sau altfel…simtiti pentru voi. Decideti pentru voi – ce va aduce mai aproape de inima voastra, de voi insiva, de iubirea din voi…si ce va departeaza de acestea? iesiti din cutii…si fiti voi impreuna cu Dumnezeu creatorii propriilor alegeri 🙂 Nimeni nu va poate impune nefericirea, tristetea, supararea, furia, problema….nimeni nu va poate dicta cum si ce sa simtiti…voi alegeti asta si amintiti-va: Isus nu este acolo undeva…de neatins si nici nu ne pedepseste si nici nu se supara …pentru ca el este doar iubire si el esti si tu, si eu si el si ea…El ne-a transmis :sunt cu voi, sunt in voi, sunt prin voi! Traiti prin voi si asa veti trai prin toti.

Abonează-te la newsletter