Sănătate cu uleiuri esențiale

Folosesc uleiurile esențiale de mulți ani ,în special pentru aromaterapie însă, până de curând, nu am știut care este diferența între un ulei esențial pur, cu grad terapeutic și cel de magazin/plafar.

Odată ce uleiurile esențiale de la DoTerra au apărut pe calea mea am înțeles ce este un ulei cu proprietăți vindecătoare, pur 100% și fără vreun adaos, potent.  Le folosesc atât pentru mine, familia mea,cât și în cabinet, ca parte integrantă a terapiilor pe care le practic.

Am descoperit difuzorul , un dispozitiv care împrăștie în aer moleculele de ulei esențial fără a le altera. Astfel, aromaterapia a devenit un instrument de nelipsit în cabinet.  De asemenea, când clienții mei au nevoie  le dau să aplice pe piele uleiul esențial potrivit pentru ei – pentru durere de cap, tensiune musculară, stres, durere de stomac, probleme cu pielea și alte afecțiuni cu care vin î n cabinet. Ele sunt , de asemenea, bune pentru a fi ingerate și  acolo unde este cazul le folosesc și așa, intern.  Doar uleiurile pure 100% se pot ingera fără a afecta organismul în mod negativ. 

Uleiurile esențiale lucrează pe toate palierele ajutând atât în probleme de natură fizică dar și in cele de natura emoțională sau mentală. La DoTerra găsesc uleiuri și amestecuri gata făcute pentru orice situație. Favoritele mele sunt amestecurile emoționale și pentru că se pretează muncii mele în cabinet.

Odată testate, te vei îndrăgosti de ele , cel puțin așa s-a întâmplat până acum cu toți cei care le-au mirosit, pus pe piele sau înghițit.

Uleiurile esențiale DoTerra se adresează unui spectru foarte larg de afecțiuni precum: dureri de cap, de stomac, articulare, probleme cu pielea ( coșuri, dermatite, riduri, pete), probleme respiratorii, imunitare, răceli, ciuperci, bacterii, infecții, dureri de spate, reumatism, tensiune arterială, colesterol ridicat, stres, lipsa de motivație, depresie, atacuri de panică, agitație, apatie ș.a. Se spune “Am un ulei pentru orice problemă”.

Multe dintre ele pot fi folosite și pentru a curăța în casă diferite suprafețe, pentru a purifica încăperi, pentru a te echilibra emoțional, pentru gătit. Se pot aplica în toate ariile traiului de zi cu zi.

De ce uleiuri esențiale?

 • economisești bani pe termen lung
 • nu au efecte adverse precum medicamentele
 • susțin și previn astfel încât te îmbolnăvești tot mai rar
 • sunt darurile naturii- deci nu au nimic chimic, sintetizat în laboratoare
 • acționează holistic tratând întreg organismul inclusiv latura emoționala și nu doar un organ afectat
 • sunt inteligente , știu să se ducă exact acolo unde este nevoie de ele în organism
 • sunt bune pentru copiii mici , adulți, bătrâni
 • sunt o investiție naturală în sănătate ta și a familiei tale
 • sunt foarte potente și acționează rapid
 • înlocuiești o grămadă de produse chimice pe care le folosești acum

Cred în sănătate susținută holistic și știu că toate palierele din care suntem făcuți sunt interconectate : de exemplu, o durere de cap apare atunci când avem prea multe griji, ne apasă gânduri negative sau suntem într-un conflict mental. Folosind uleiurile esențiale susținem atât fizicul prin ameliorarea durerii dar și emoționalul prin calmare și schimbarea stării.

Nu mai folosesc medicamente de peste patru ani și sănătatea mea este înfloritoare. Am renunțat la cafea, zahăr, gluten si carne, am eliberat peste 15 kg in greutate, merg regulat la masaj, practic meditația, rugăciunea, sunt permanent interesată de dezvoltarea mea personală , spirituală și construiesc o relație tot mai plină de iubire cu mine. Transformările apar în mod natural pe drumul acesta iar eu doar sunt atentă pentru a-mi asculta corpul și nevoile sale, pentru a rămâne conectata cu interiorul meu. 

Recomand atât uleiurile esențiale cât și o hrană sănătoasă, sport, ceaiuri din plante, infuzii, rugăciune, meditație, plimbări și conectarea cu natura, introspecția și dezvoltarea personală- toate pentru un trai echilibrat , armonios.

 • Vizitează pagina mea, Esente pentru sanatate pe facebook și scrie-mi dacă dorești mai multe informații, vrei sa comanzi sau să testezi uleiurile: scrie-mi@ancalavinia.ro.
 • Vizitează siteul meu DoTerra aici:DoTerra

Periodic organizez întâlniri pentru a-ți da prilejul să testezi minunatele esențe și să descoperi mai multe informații despre ele.
Investește în sănătatea ta! Eu sunt aici pentru a te îndruma și educa spre a trăi conștient, atent, prezent, sănătos!