Sesiuni PsihoAstrologie

Unul dintre cele mai practice instrumente pentru dezvoltarea si evolutia ta este harta natala sau astrograma.

Pasiunea mea pentru astrologie este foarte veche si in ultimii ani am transformat-o intr-o parte importanta a misiunii mele.  Asa, pot vedea mult mai repede  unde este potentialul  tau ascuns, unde ai provocarile si cam ce ar fi cel mai potrivit pentru tine ca sa ajungi la acest potential si sa il manifesti.

Asadar, o sesiune de psihoastrologie iti ofera :

  • Informatii despre potentialul tau si cum sa-l atingi
  • Informatii despre darurile tale si cum sa le pui in practica
  • Informatii despre cariera, sanatate, relatii, finante
  • Calauzire practica spre a-ti implini potentialul si obiectivul acestei vieti
  • Directie, raspunsuri, constientizari
  • Oportunitatea de a aduce transformare in viata ta
  • Energie si spatiu care te sustin in a te autodescoperi si in a te elibera de tipare vechi
  • Transformare la nivel profund, subtil

 

O astfel de sesiune se axeaza pe ceea ce ai de dezvoltat in aceasta viata, pe intrebari si instrumente practice pentru a te autocunoaste, a evolua, a depasi aspectele tensionate si a integra darurile lor.

Astrologia pe care eu o cunosc si aplic este una axata pe dezvoltare si transformare pe principiul – harta este in mine, eu sunt co-creator in viata mea deci am instrumentele si puterea de a depasi obstacolele si de a vedea, integra darurile lor spre a ajunge la cel mai inalt potential al meu.

       

O singura sesiune este o usa deschisa catre vastitatea de posibilitati de dincolo de ea ( din Universul tau interior). Iti recomand sa continui propria explorare in sesiunile individuale pe care le ofer si care imbina si alte metode, instrumente culese de-a lungul anilor pentru un proces de crestere cat mai armonios, eficient cu transformari de durata.

Harta natala nu iti va da solutii miraculoase si nici nu va face munca in locul tau. Ea este o cale prin care poti avea acces la “ce sa faci”, “unde sa te uiti” si “cum sa imbunatatesti” investind timp si implicare in propria ta stare de bine si transformare.

 

       

 Pentru a programa o sesiune individuala :

trimiți un email la scrie-mi@ancalavinia.ro si imi spui despre ce este vorba, imi dai data de naștere, ora, orașul ( pentru a-ti intocmi harta natala) si programam impreuna o zi si o ora in care sa ne vedem online.

 

 

Citeste mai multe despre experienta celor cu care am lucrat in sectiunea: click aici – Testimoniale.

Citeste mai multe despre mine in sectiunea: click aici – Povestea mea.

Citeste articolele publicate inainte de a veni la sesiuni in sectiunea: click aici – Blog. pentru ca ai mari sanse sa primesti multe raspunsuri

 

Te invit pe pagina de Facebook, Autentic Feminin cu Anca Lavinia., si pe canalul de youtube Anca Lavinia.

Ramai alaturi de mine si in comunitate abonandu-te mai jos in sectiunea “Newsletter”. Introdu emailul si numele tau.