Protectia cu ajutorul ingerilor

L-am intebat pe Gabriel daca este ceva ce doresc sa imi transmita sub forma unui articol pentru voi si iata ca neintamplator voi scrie astazi cateva randuri despre protectia energetica. Este un subiect care starneste mereu interes si de multe ori, controverse. Eu voi sari peste ultima parte si ma voi concentra pe interes ­čÖé

Girl in a bubbleAsadar, spuneam ca in ultima perioada energiile sunt destul de haotice, dense si ne afecteaza in special pe corpul fizic pe multi dintre noi. Oboseala este cuvantul de ordine pe care il aud in ultima vreme. Pe langa asta dereglari de somn, stari de greata si voma, dureri de cap si asa mai departe. Pentru unii este afectat si corpul mental prin neclaritate, acea stare de minte imprastiata si de * nu ma pot aduna* sau * nu stiu ce e cu mine* ori corpul emotional prin diverse stari emotionale parca la poli opusi in aceeasi zi – plangem fara motiv si apoi radem din senin sau suntem ┬áapasati de o anumita tristete sau nostalgie si asa mai departe.

Toate aceastea fac parte din program asa ca nu va nelinistiti. Dragii nostri ingeri si Arhangheli ne ajuta si de data aceasta cu cateva metode de protectie ce amelioreaza sau elimina din simptome.

1,Dupa cum unii dintre voi stiti Mihail este cel pe care il invocam pentru curatare si protectie. Este bine sa facem asta in fiecare zi inainte sa plecam din casa , dimineata dar si pe parcursul zilei daca intervine o stare neplacuta. Il rugam pur si simplu sa puna asupra noastra scutul sau de lumina care sa ne inconjoare din cap pana in picioare spre a ne feri de vibratiile grele, joase din jur.

2.Putem folosi lumina alba atunc cand dorim protectie fizica si pe cea roz atunci cand avem de-a face cu persoane negativiste . Cea din urma permite iubirii si empatiei sa se manifeste. Invocam aceasta lumina sa ne inconjoare din cap pana in picioare, de jur imprejur, dedesubt si deasupra, ca un ou spre protectia noastra de-a lungul zilei sau in cazul unei situatii ( intalnire, sedinta, iesire in locuri aglomerate etc). Retineti ca ceea ce ne imaginam pentru ceier este la fel de real ca si ceea ce mintea noastra crede ca este real. Asadar vizuaizati sau simtiti aceasta lumina inconjurandu-va ca o patura calduta ce va face sa va simtiti in siguranta.

3.Putem ruga ingerii pazitori si toti ingerii care vor, pot si trebuie sa ne inconjoare cu energia lor protectoare pe parcursul zilei si sa ne fereasca e vibratiile joase ce ne pot afecta. De asemenea, putem cere coloana de lumina pe care ne imaginam ca o aducem de sus si ne inconjoara ca un cilindru , inclusiv capace sus si jos. Aceasta lumina poate fi in functie de cum simtiti. Nu sunt reguli, nu va limitati ci lasati sa vina la voi ceea ce aveti nevoie. Daca simtiti ca lumina este roz asa sa fie, daca este verde sau violet asa sa fie Primiti-o si inconjurati-va cu ea caci Sinele vostru stie foarte bine ce aveti nevoie.

Voi va ajutati practic de credinta voastra. Ea este cea care face treaba. Daca invocati energii sau spuneti rugaciuni fara a crede sau indoindu-va ca va folosesc atunci e ca si cum ati spart singuri scutul imediat ce l-ati pus.

4.Puteti cere lui Iisus sa va protejeze stand in fata voastra, in spatele vostru , in stanga, dreapta , sus si jos la fel cum puteti sa cereti Arhanghelilor sa faca acelasi lucru daca simtiti. Sunt de asemenea modalitati precum : astazi vad cu ochii lui Isus, simt cu simturile lui Isus, merg cu picioarele lui isus, ating cu mainile lui Isus si aud cu urechile lui Isus. Acest tip de rugaciune poate fi adaptat in functie de fiecare , dupa cum simtiti. Lasati-va ghidati de intuitia voastra.

5.Puteti cere lui Metatron d exemplu, sa creeze un camp de protectie in jurul vostru cu ajutorul cubului sau pe care il simtiti sau vizualizati , fiecare in modul sau caracteristic. Puteti cere lui Uriel de asemenea, sa va inconjoare cu lumina aurie sau sa construiasca o piramida in jurul vostru.

6.Bineinteles ca cea mai buna protectie este iubirea. Asadar, pentru cei care aveti inima deschisa si simtiti mai aproape de voi aceasta energie lucrati cu ea, inconjurati-va de energia iubirii, extindeti-o din inima voastra in jurul corpului vostru. IN acest caz atunci cand pierdem starea inalta vibrational a iubirii este evident ca aceasta metoda nu se mai aplica. Atunci cand esti in iubire, in credinta , in acceptare, armonios si echilibrat toate aceste metode nu mai sunt necesare. Pana atunci sa nu uitam totusi ca protectie este adesea necesara.

Nu uitati seara, inainde de culcare sa va curatat. Asta o puteti face cu ajutorul dusului, a cristalelor, rugandu-l pe Mihail sa va curete complet si sa desfaca toate corzile energetice formate peste zi care nu sunt n conformitate cu matricea voastra divina perfecta. Puteti sa ii cereti sa dizolve corzile si peste zi imediat ce simtiti de la o anumita persoana ceva in neregula sau capatati o stare de rau , urmata imediat de un scut de protectie.

Ingerii sa va pazeasca in fiecare moment din ziua voastra!

Aboneaz─â-te la newsletter