IN continuare ma mir atunci cand apar lucururi/situatii/oameni in viata mea ce se  potrivesc la fix. Am trecut de etapa in care credeam ca toate sunt coincidente, stiu ca ele sunt toate puse cu un ros, ca intr-un puzzle.

E mare bucurie sa vad ca sunt inca oameni curati in suflet ce doresc a face bine doar pentru ca asa simt si considera ca e bine. Spuneam la un moment dat cuiva cat este de fascinant sa deschizi ochii si sa te uiti in jur, cu adevarat. Sa vezi cum fiecare piesa de puzzle vine in locul ei singura. E uimitor inca si pentru mine 🙂 E nevoie doar de putina atentie si de flexibilizarea gandirii, iesirea din etichetele impuse de atata vreme. Odata ce incetezi sa mai crezi ca e doar intamplare vei vedea ca nu se poate ca TOATE sa fie DOAR intamplari. Vei vedea ca fix atunci cand ai nevoie apare acea suma de bani, apare acel om care sa iti dea informatia necesara, apare acea situatie care sa te duca un pas mai departe. Si aici imi amintesc de un pasaj din Biblie care spunea ca asa cum pasarile cerului sunt ingrijite de Dumnezeu si au hrana, culcus in fiecare zi, oare noi ca oameni, nu vom primi mult mai mult? Oare Dumnezeu nu stie despre cele trebuincioase noua? Doar noi suntem cei care Il respingem, care nu credem, care consideram ca suntem unici stapani pe TOT si culmea, mai credem ca exista noroc so ghinion, intamplari si concidente in loc sa deschide ochii si sa vedeam cat de ingrijiti suntem de fapt. Nu spun ca este ceva usor. Ma gandeam chiar de curand cand nu mi-a iesit ceva ce imi propusesem- inca nu m-am aruncat cu adevarat de pe stanca. Inca nu am avut acea incredere si de aceea exista ezitari si lucrurile inca nu curg. Sunt recunoscatoare ca vad asta si ca pot lucra in acest sens.

Ar fi asa de frumos sa incetam sa ne mai plangem si sa ne victimizam si sa dam vina mereu pe ceva exterior, ceva din viata. Ar fi minunat sa intelegem ca suntem iubiti, suntem Iubire si suntem Lumina si ca doar noi ne facem si ne atragem ceea ce avem in viata. Aseara intr-o discutie spuneam cuiva : stii foarte bine ca esti ceea ce primesti, primesti ceea ce esti.

Cum altfel am mai supravietui noi accidentelor, incercarilor, stihiilor, greutatilor daca nu ar fi Cineva sa le ordoneze? Nimic nu se intampla ci totul este atat de frumos ghidat catre noi. Mai ramane ca noi sa decidem ce primim in viata noastra, ce oferim, cum ne raportam la cele ce vin. IN cele din urma nu este in joc decat fericirea, linistea si pacea interioara. 🙂

Abonează-te la newsletter