Coala virtuala imi sopteste din nou ca e nevoie sa astern cateva cuvinte. E ciudat cum de cele mai multe ori simt aceasta dorinta de a scrie fara sa stiu exact ce voi scrie…Cuvintele vin apoi si se astern frumos ca intr-o patura de nea…

Este de fapt scrierea din pacea inimii, ce vine de undeva din interior, fara a forta, fara a retusa, fara a gandi. Ma intreba cineva cum fac sa scriu asa frumos….porbabil petrec mult timp pe text. Nu, pur si simplu…scrisul este prietenul meu de cand eram copil. Este forma cea mai usoara prin care ma exprim…si mai e o regula. Scriu doar atunci cand simt ca sunt impinsa spre foaie. Obisnuiam si inca mai scriu pe foi cu pixul. Este intim, este curat si imi da un sentiment de autenticitate.

Am decis sa fac acest blog atunci cand tehnologia mi-a luat-o inainte si toata lumea era mereu cu ochii in bloguri si siteuri. Inclusiv eu descoperisem cateva ce ma fascinau si le citeam constant. Atunci am zis- oare nu as putea si eu sa astern pe un blog ceea ce simt ca poate, ar ajuta si pe altii? Am inceput timid, doar pentru mine si prietenii apropiati. Am fost apoi incurajata sa impartasesc si dupa cateva luni am indraznit sa o fac. Mi se parea cumva…nelalocul sau sa spun in gura mare ia uitati ce scriu eu…Pana la urma nu sunt decat un om fara pretentii de vreun fel.

Acum, imi pare bine ca am facut-o…sunt persoane pe care le-am ajutat sau inspirat. Sunt oameni care au schimbat ceva in vietile lor, au regasit poate mai multa putere interioara sau si-au raspuns la intrebari despre ei si existenta lor. Bineinteles, sunt si aceia care critica in sinea lor, care pot crede ca ce scriu aici este fantezie insa daca au ajuns pe pagina mea nu este intamplator.

Acesta este un loc al linistii, al regasirii, al sufletului. Este un loc in care ceea ce cititi vine doar din inspiratie, fara corectura si fara a gandi inainte.

Este un loc in care recent am adaugat cateva noi pagini pentru a completa ceea ce lipsea, pentru a-mi urma in intregime drumul. Un drum ales constient si acum asumat. Un drum catre iubire.

Abonează-te la newsletter