Recapatati-va puterea personala, rupeti tipatul fricii!

Desi obosita si poate nu  foarte coerenta in aceste momente doresc sa scriu o incurajare la viata, o incurajare la a fi noi insine, la a ne prelua puterea personala! Am mai abordat acest subiect in trecut insa acum sunt inspirata de intamplari recente si dupa cum stiti energia este oricum alta.

Acceptare- Detasare- sunt doua cuvine magice pe care le tot repet in ultima vreme…pentru a ajunge la echilibru si apoi la Iubire- de sine si de altii. Atata timp cant vom continua sa luptam cu ceea ce este in exteriorul nostru, cautand solutii, schimbari sau vinovati in afara noastra….pentru rezolvarea uno dileme personale- nu vom reusi. Rezolvarea este intotdeauna in noi, raspunsurile noastre sunt la noi. DIn pacate ne este foarte greu sa revenim la noi insine si sa purtam un dialog, sa facem un inventar dupa ce o viata intreaga am fost invatati si am trait numai in afara noastra.

Va reamintesc…noi suntem puternici, suntem Lumina, suntem perfecti asa cum suntem. Am venit pe acest pamant in viata asta pentru ca am ales anumite lectii pe care le avem  de invatat. De fiecare data cand treceti printr-o situatie neplacuta de amploare mai mica sau mai mare si suferiti, va chinuiti…intrebati-va: ce am eu de invatat de aici? Lectiile pot fi dureroase, complicate insa ele mereu, daca invatate, va vor duce o treapta mai sus in evolutia voastra. E nevoie sa invatam rabadare, compasiune, iubire de sine, stima de sine, credinta…si asa mai departe.
Traim intr-o lume si intr-un timp care este din ce in ce mai necrutator doar pentru ca se schimba…de la matrial la spiritual, de la ceea ce era bazat pe frica, egoism, rautate, invidie la ceea ce este si va fi bazat pe iubire. Suntem UNUL si uitam constant asta. Ne-am pierdut credinta definitiv si credem ca doar noi, oamenii suntem mari si tari, stapani asupra propriului destin….exista ceva mai presus de noi…exista un plan Divin pentru noi pe care nu il vom cunoaste niciodata daca nu ne vom regasi pe noi si credinta noastra.

Sunt situatii de viata care par fara iesire, par complicare si dureroase…insa ele se rezuma numai la a-ti relua puterea personala inapoi…la a te trezi si a spune Gata! Nimeni nu imi poate face rau daca eu nu permit asta, nimeni nu imi poate face nimic daca eu nu permit asta. Cum? Prin a sti cine sunt, cum sunt, prin a intelege ca doar noi ne aducem starile si lectiile in viata noastra…si tot noi le putem modifica, corecta, imbunatati. IN loc sa traiesc in FRICA- asa cum am fost invatat o viata…ce ar fi sa inteleg ca pot trai in iubire? Ce ar fi sa inteleg ca cel care este in fata mea sau langa mine are dreptul sa fie cum doreste, sa se exprime cum doreste…iar eu pot ramane in pace si in armonie in continuare si nu prada fricii. NImeni nu este mai presus de mine oricat ar ameninta, oricat ar tipa si ar fi de incrancenat, nimeni nu ne poate face nimic…atata vreme cat noi constientizam ca suntem puternici, ca alegem cum ne simtim si cum actionam in fiecare moment.

Am trecut prin asta si vorbesc despre ceea ce eu am facut. Atat timp cat am luptat cu cel din exterior, cu viata insasi neintelegand toate starile de rau si frica in care eram…toate continuau la nesfarsit consumandu-ma de vie. Odata ce am inteles ca acel om poate actiona asa cum doreste si ca asta nu e nevoie sa ma sperie…odata ce am acceptat situatia asa cum era si am ramas in pace am reusit sa ma detasez. Am reusit sa vad ca acel om era controlat de frica, traumatizat, chinuit si nicidecum un om rau precum credea frica din mine.

Puteti si voi! Insa implica munca personala, dorinta de autocunoastere, credinta ca suntem protejati, ca suntem puternici, ca putem ORICE dorim. Pas cu pas, zi de zi….chiar daca mai dificil la inceput putem constientiza situatiile, persoanele si cum ne afecteaza ele si putem alege sa nu le mai dam energia noastra…sa nu le mai facem jocul fricii si intimidarii si sa ramanem in noi, in inima, in armonie actionand dupa ceea ce ne spune interiorul nostru…

NImic nu este dat si nu se intampla ca sa ne raneasca, nimic nu se intampla degeaba doar ca noi sa suferim…totul ne ofera sansa de a evolua…alegerea este a noastra- frica sau iubirea, interiorul sau exteriorul, munca cu noi sau cu cei din afara.

Aceasta meditatie scurta m-a ajutat in procesul reluarii puterii personale asadar poate veti dori si voi sa o accesati: http://www.doreenvirtuepodcasts.com/Doreen_Virtue_Podcasts/Healing.html – Stand in your power!

Sunteti fiinte perfecte, sunteti binecuvantati! Puteti orice! Iesiti din tiparul fricii!

Abonează-te la newsletter