Recreate your Femininity- grup pentru femei curajoase

De ce un grup pentru femei ?

Pentru ca am trecut eu insami ( si trec) printr-o transformare la tate nivelele a ceea ce inseamna femeia care sunt.

Am lucrat de-a lungul timpului cu mine in moduri foarte profunde si subtile intelegand ca feminitatea este o consecinta , o urmare fireasca a lucrului cu sine si as vrea acum sa daruiesc din aceasta cunoastere, experienta, transformare.

 

Ce implica acest lucru  cu sine ?

– Rezolvarea relatiei cu mama /tata, acceptarea si vindecarea ranilor copilariei;

constientizarea energiei feminine si a umbrelor femeii care sunt in noi, acceptarea si reintegrarea lor;

– vindecarea ranilor emotionale si dizolvarea programelor mentale limitative vizavi de femeie, feminitate, rolul femeii si al barbatului,relatii, iubire;

– constintizarea energiei sexuale , lucrul cu ea , conexiunea cu trupul si eliminarea tiparelor de gandire nocive ( pacat, murdar, urat, rusinos etc);

– constientizarea comportamentelor, rolurilor, arhetipurilor pe care le manifestam ca femei si echilibrarea acestora;

– constientizarea si lucrul cu partea subtila, energetica, echilibrarea femininului cu masculinul etc.

– intelegerea puterii feminine, a emotiilor si a atributelor feminitatii si integrarea lor

 

3b7b44302e6b340a881b62ea4dedd460Am mai lansat aceasta invitatie si pentru ca observ ca majoritatea femeilor transmit energie masclina , se poarta ca atare, gandesc ca atare asa cum si eu faceam odata.

Desi exteriorul poate fi foarte feminin ,interiorul este cel al unui barbat si asta se simte,se transmite prin voce, prin privire, prin energie.

 

Toate am avut un moment in viata , timpuriu, cand am trait o dezamagire, o umilire, o tradare, o suferinta si am decis ca a fi femeie nu ne este de folos pentru ca ne aduce suferinta. Atunci am inchis poarta inimii noastre si am devenit un fel de masti goale care vor a fi femei insa nu mai stiu ce inseamna asta cu adevarat.

Vad femei triste, vulgare, timide, neincrezatoare, lipsite de putere/dependente de o relatie, tematoare si anxioase, care nu se plac pe ele deloc, care nu-si mai stiu rostul, femei care traiesc intr-un compromis de ani de zile, care sufera in tacere si nu spun nimic, femei agresive, exagerat de independenta ( nu cer niciodata ajutorul), cicalitoare, care e stiu pe toate, pline de ura si de furie….Vad femei nemultumite de ele, de el, de viata lor  si asta ma intrsiteaza dar imi da si un imbold, o motivatie puternica de a ajuta,de a face ceva petru ele, pentru voi.

 

Imi setez ca intentie  sa sprijin femeia in parcursul ei catre a intelege toate acestea, catre a -si raspunde la intrebarile la care nu a gasit un raspuns clar, satifacator.

Cele mai importante momente de tranformare sunt constientizarile , acele momente de „aha, acum inteleg de ce” ….acele momente in care iti explici, faci conexiuni si realizezi ce ai facut cu tine toata viata ta. Asa se intampla schimbarea si asa vreau sa te sustin

 

Da, este un grup pentru femei curajoase , intr-adevar. Pentru ca nu oricine are
deschiderea, disponibilitatea sa se vada in oglinda cu adevarat.

Au venit femei care spuneam declarativ ca doresc sa lucreze cu ele , sa se ajute, sa se inteleaga si sa se transforme , iar la prima stare nepacuta, la prima umbra intrezrita au defevenit agresive, defensive si au renuntat. De aceea este un grup cu care vor rezona femeile care sunt pregatite sa vada si ce nu au vrut , si ce nu stiu ca este acolo pentru a cladi , recladi feminintatea de la zero poate…dar cu baz solida, autentic, trait, adevarat.

 

about-magi-this-one-ascension Este un grup in care vei fi sustinuta, acceptata, imbratisata, iubita asa cum esti. Vei avea de munca, vei plange uneori, poate chiar de vei enerva insa acesta este drum real catre tine si nu cel pavat cu vorbe frumoase, cu zambete constante , cu activitati roz care nu cumva sa atinga ceva ce nu iti place ca sa nu te faca sa renunti, sa pleci.
Este o parte din drumul meu , din experienta mea pe care doresc sa o impartasesc acum  si cu tine. Pentru ca imi pasa, pentru ca imi doresc sa fii si tu femeia la maxim potential, cu o viata armonioasa, cu relatii echilibrate, plina pe interior , cu o inima deschisa si libera de frici.

Daca rezonezi cu aceasta modalitate integrata, complexa, autentica si profunda de a lucra , de a te recrea ca  femeie poti sa imi dai de veste ca doresti sa pariticipi , macar sa vezi cum e , in serile de luni de la 1900, odata la doua saptamani

 

Gasesti detalii la sectiunea Evenimente de pe blog.

Mult succes, curaj, atentie si motivatie iti doresc !

 

 

 

Abonează-te la newsletter