Relația cu celălalt sub lupă de Lună Nouă în Balanță

𝙀𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙖 𝙇𝙪𝙣𝙞𝙞 𝙉𝙤𝙞 î𝙣 𝘽𝙖𝙡𝙖𝙣ță (pe 6 octombrie la ora 14:00) 𝙣𝙚 𝙞𝙣𝙫𝙞𝙩ă 𝙨ă 𝙥𝙧𝙞𝙫𝙞𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙞𝙤𝙨 𝙡𝙖 𝙧𝙚𝙡𝙖ț𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙣𝙤𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚 cu partenerii de viață, colaboratorii și în general cu cei cu care petrecem timp, relațiile unu la unu.
Balanța, așa cum îi spune și numele este despre justiție, dreptate, echilibru, frumos, relația cu celălalt.
❓Cine suntem în relațiile noastre?
Care este dinamica?
Ce relații vrem cu adevărat să avem, hrănim și cum arată ele de fapt?
♎️Cu Marte în aspect strâns energia este dinamică și pusă pe acțiune. Acum e momentul să acționăm și să încheiem sau să începem relații noi, să setăam acele intenții curate bazate pe adevărul interior despre ce oameni vrem în viața noastră.
Adesea energia balanței este și despre nehotărâre și a da puterea celuilalt dintr-o dorință exagerată de a face bine, de a obține pacea, de a menține un echilibru.
Însă, cu Marte aici vom simți că nu ne mai putem compromite și că pacea pe care vrem de multe ori să o menținem este de fapt, o fugă de conflict, o fugă de asumare a responsabilității și de fapt, vine din imaturitate și răni anterioare.
Putem să simțim acum că GATA! S-a terminat cu joaca, cu fata drăguță și cu acceptarea a orice încălcare de spațiu, intimitate, libertate. Și asta se va vedea și în contextul mai larg.
De asemenea, aș spune că Marte alături de Soare și lună aduce un puseu de voință, de drive dar și de atenție asupra vitezei cu care facem lucrurile, a impulsivității care ne poate domina, a agresivității cu care răspundem.
♎️Avându-l și pe Mercur ( logica, comunicarea, gândirea) alături în același semn exprimarea noastră poate să fie pe alocuri, cum ziceam, agresivă, brută, negândită sau poate doar, în sensul constructiv să fie acea exprimare a ADEVĂRULUI și a emoțiilor pe care le-am tot ținut ascunse. Gata cu capul plecat și cu vorbele dulci spuse din frica de a pierde, de a fi respinse, de a fi abandonate, din rănile copilei din noi.
Este foarte posibil să existe finaluri de relații acolo unde de fapt, nu ne este bine și nu ne hrănește dinamica dar am tot amânat acel adevăr.
Alți oameni pot apărea acum în viețile noastre, mai reali, mai aliniați în condițiile în care noi ne asumăm să trecem la un nou nivel de integritate, sinceritate cu sine, pace interioară, aliniere cu noi.
♎️Uranus agită și el apele și ne face să simțim nevoia de libertate și de independeță, de a nu mai trăi sub imperiul „ capul plecat sabia nu-l taie, vezi-ți de treaba ta, stai în banca ta, taci…”
♎️Venus, guvernatoarea Balanței se află încă în Scorpion și aduce o doză de seriozitate, profunzime, Adevăr crud în relațiile noastre. Vedem ce nu am văzut până acum și simțim chiar ce nu am simțit până acum. Se schimbă dinamicile, puterea poate fi acum reluată la purtător fără a mai ceda în fața celuilalt dorințele, nevoile noastre. În același timp, ne vedem umbrele, fricile, rănile, acele părți ascunse și evitate și putem face curățări și vindecări profunde.
♎️Vine în ajutor Lilith prezentă și ea în aspect cu Soarele, Luna, Saturn și Kiron. Este ca un miez al acțiunii ce susține eliberarea, asumarea adevărului, vindecarea fricilor, ieșirea din robie, trezirea FEMEII MATURE din noi. Rănile străvechi sunt acum curățate ca și o eliberare de karmă colosală mai ales că e și Kiron implicat. Sigur, e bine să fim conștiente de tipare, de ce am moștenit pe neam și să facem demersuri de eliberare și reluare a puterii.
Vrem să ne trăim propria viață și să ne creăm propria cale și nu să cărăm la infinit toxicitatea, poveștile, tiparele strămoșilor noștri. Vine un moment în care simțim că e destul și că acum e timpul MEU, timpul să -mi asum cu adevărat cine sunt, cine vreau, limitele personale, valoarea și să ies în lume să CREEZ.
Putem avea anumite momente de revelație asupra viitorului, asupra a ceea ce vom fi sau vom face chiar dacă nu neaparat va avea și sens acum.
Este indicat să nu ne mișcăm prea repede, să acordăm timp să ne observăm reacțiile, emoțiile, tiparele și să le procesăm prezente. Mai ales că este Mercur retrograd vom resimți poate, confuzie la nivel mental și o lipsă de focus sau sharpness mental. Este în regulă.
Mergem pe încredere, exersăm încrederea în noi, în intuiție, în planul mai mare, în viață.
Indiferent cât haos vedem la exterior, câtă manipulare, frică, ură și separare avem puterea să creăm pace, uniune, relaxare, bucurie, încredere, împuternicire în interior, în noi și în bucata noastră de viață. Așa contribuim cu adevărat la a schimba ceea ce nu ne place în afara noastră.
❓Continuăm să ne răspundem la întrebarea : Cine sunt eu și ce caut aici de fapt, să vindecăm trecutul și să îi dăm drumul, să creăm uriașe shiftui interioare și să ne aliniem cu noi dimensiuni interioare și exterioare.
Dacă stăm și așteptăm ca astrele să facă minuni sau ca energia să ne miște ori lumina să se pogoare schimbând propriile dureri, limitări și răni ne înșelăm.
Mai mult ca oricând nu este despre a căsca gura și a vorbi în concepte complicate pe care nu le-am integrat ci despre a ne ASUMA real viața, rănile, alegerile, durerile, deciziile, relațiile ….A ne responsabiliza și a lua măsuri spre a crea cu adevărat ce visăm. Pentru că PUTEM și puterea e la fiecare.
♎️PE 6, odată cu Luna Nouă PLUTO, această planetă mistică, magică și puternică ce aduce transformare reală, ce dărâmă totul din temelie spre a fi reconstruit, intră în mers direct! YEY!! Rămâne în Capricorn și își continuă munca de a săpa, a dărâma tot ce este minciună, pe baze șubrede în sistemele mari. Demolează până la temelie și scoate la suprafață adevăruri ce nu convin dar care sunt necesare spre a putea Reconstrui o LUME mai bună.
♎️Urmează în 10 octombrie și intrarea lui Saturn în mers direct, o altă planetă puternică ce contribuie la schimbarea energiei. Saturn este în Vărsător și va continua să ne aducă frânturi din viitor, să ne provoace să ne maturizăm, să facem munca reală pas cu pas, să avem răbdare și să lucrăm pentru termen lung.
Este o lună Octombrie extrem de plină de schimbare și abia aștept să văd ce ne aduce!
🌚Lună Nouă cu binecuvântare, adevăr, conectare și prezență!
Scrie-mi, cum este această lună nouă pentru tine.

Abonează-te la newsletter