Sa nu uitam smerenia

Sa nu uitam de smerenie. Sa nu uitam ca suntem creatia Domnului si sa nu uitam ca Egoul nu intelege si nu doreste smerenia si duhul umilit. Nu vorbesc aici despre acea umilinta dusa la extrem, despre a sta in genunchi si a crede ca nu meriti nimic…sau a te imbraca in sac si a ti pune cenusa in cap…Vorbesc aici despre smerenia aceea ca mierea in suflet…despre recunostinta pentru tot ceea ce ni se da, despre recunostinta pentru daruri, viata, suflare….despre rugaciunea smerita de multumire…despre intelegerea faptului ca nu noi individual suntem stapanii lumii ci noi toti prin iubire ca UNU.

De ce spun asta? Pentru ca mi se descopera tot mai multi oameni ce ii invata pe alti oameni mai putin cunoscatori dintr-o pozitie de superioritate si condusi de Ego. Nu am inteles cum cineva care vorbeste despre Iisus, smerenie, rugaciune si iubire traieste condus de fapt de Ego…insa nici nu caut sa inteleg neaparat.

Sa nu uitam ca Iisus nu a venit sa faca minuni ca sa arate cat este El de tare si cata cunoastere are sau ca e cine e….ci ca sa ne arate ceea ce putem fi si ceea ce ar trebui sa fim: IUBIRE insa acea iubire dulce, tacuta care actioneaza pentru semeni, care actioneaza pentru si in Lumina fara a vorbi despre asta toata ziua…fara a spune si a arata toata ziua pe cine cunoaste, cat de mare e, cate lucruri stie si diplome a capatat….

In vremurile de pe urma multi Hristosi vor veni si iata-i printre noi…multi ce spun ca stiu , ca fac, ca daruiesc, ca ajuta, ca au conexiuni dar care de fapt….traiesc in Ego, in frica si in disperare….care nu au de fapt decat ceea ce e o iluzie. Am mai remarcat ca acestia sunt cei ce ies in fata si cei pe care oamenii ii vad sus….ii admira si le cauta aprobarea sau invatatura…

Sa nu uitam ca iubirea si facerea de bine este smerita…credinta este smerita…si darurile sunt rasplata pentru aceasta. facatorii de minuni si Sfintii au adus oamenii la ei prin tacere, post, rugaciune, Duh si iubire curata, sincera pentru Domnul si calea Sa.

*Ci oricare va vrea sa fie mare intre voi sa fie slujitorul vostru si oricare va vrea sa fie cel dintai intre voi sa va fie rob* Matei 20;26-27

Image

Abonează-te la newsletter