Schimbarea e aici…

ImageRealizez inca o data ca sunt pe drumul cel bun, realizez cata bucurie imi aduce lucrul cu oamenii, cu ingerii, citirile, ajutorul pe care il pot da….Zambeam in seara asta in drum spre casa…si spuneam in gand * va multumesc pentru viata asta atat de frumoasa, pentru ca mi-ati aratat cararea, pentru ca pot sa fac ce fac…pentru tot *…

Sunt si eu un om ca toti oamenii care are o chirie de platit, facturi si intretinere si care are problemele sale cotidiene. Insa am invatat sa ma detasez de aceste mici materialitati… in cea mai mare parte a timpului multumesc pentru ceea ce am si nu ma vait pentru ceea ce nu am. Revin si va propun sa va faceti o lista cu tot ceea ce aveti, cu lucurile pentru care puteti multumi ( si nu -mi spuneti ca masa si casa sunt de la sine intelese si ca nu aveti de ce sa multumiti pentru ele..)..veti realiza la final cat de binecuvantati sunteti…Vin in seara asta dintr-un loc unde oamenii sunt tinuti pe pastile, unde la varste fragede sunt diagnosticati cu tulburari pe care le vor duce toata viata in spate cu riscuri mari de a nu-si mai reveni sau chiar mai rau…

Veti realiza ca sunteti binecuvantati cu atat de multe…si de asemenea ca aveti puterea de a schimba orice nu simtiti ca este bine pentru voi, orice nu va aduce implinire: ca e un job, o relatie, o casa etc…nu conteaza. Aveti curajul asta si aveti increderea asta o data in voi si apoi in ingeri, in Dumnezeu, in ghzii vostrii care va sustin!

Este o perioada propice schimbarii, renuntarii la vechi…inceperii unor noi proiecte cu o noua viziune, aceea a inimii…Schimbarile vin oricum , depinde de voi cum le primiti si daca intelegeti ca FERICIREA INSEAMNA IUBIRE!

Intampinati schimbarea aceasta ascultandu-va inima, luand decizia aceea pe care o tot visati si nu ati avut curajul…facand primii pasi catre ea! Mergeti catre schimbare, catre evolutie, catre voi insiva de fapt si impliniti-va menirea, ascultati vocea inimii. Da, nu va fi simplu, nu se va intampla peste noapte, nu va veti trezi dupa 3 zile cu jobul cel mai bun si cu fericirea in ochi dar…merita tot procesul si merita si daca va durea o bucata de vreme …acea bucata cand renuntati la cutia ce va tine prizonieri si la multele ganduri-tipare ce va conduc viata. Odata debarasati, odata intrati in acceptare, in detasare, in consitnetizare….va fi ceva mai bine. Veti sti cum sa continuati drumul si veti fi mandri ca ati luat decizia INIMII.

Este foarte posibil ca multi sa strambati din nas…sau sa spuneti ce-i cu fata asta, a luat ceva? Ori…ce stie ea…habar n-are ce e viata…Nu-i nimic! E ok, sunteti aici, acum, citind pentru ceva v-a adus aici, pentru ca e momentul sa stiti toate astea si acel ceva merita ascultat! Chiar in seara asta, facand o citire cuiva a trecut un domn pe langa masa noastra si nu vreti sa stiti in ce fel privea…de cate ori a mai trecut si cum credea probabil ca suntem…mi s-a parut destul de hazliu…Incep sa ma obisnuiesc cu asta pentru ca stiu ca pacea si iubirea din inima mea sunt reale si nici o privire sau cuvant rau intentionat nu mai conteaza! Succes si curaj!

Abonează-te la newsletter