Schimbarea nu depinde de ei ci de tine!

Ma uit in jur si vad cat de multi sunt dezamagiti, suparati, comenteaza plini de indignare etc. ( despre alegeri bineintels)
 
intrebarea mea este : ce faci tu in fiecare zi, in viata ta, ca sa schimbi ceva?
Cat esti tu de constient de tine insuti , de alegerile tale, de puterea ta, de ceea ce poti face?
 
Dormim in continuare in numar mare si nu intelegem ca ramanem victime asteptand ca cineva sa ne aduca salvarea, stand in dulcele confort/zona de confort, neriscand nimic, neschimband nimic in propriile vieti.
Daca tot mai multi ne-am lua inapoi puterea de la sistem, de la politicieni, de la altii in general si am incepe sa traim constient , alegand sa cream ceea ce ne dorim , am fi acum intr-un alt punct.
 
Ce vreau sa spun este : trezirea! Nu mai fi o victima , revino in interiorul tau, infrunta-ti demonii, vezi-ti umbrele, accepta-te si schimba , constient lumea prin a te schimba pe tine !
Ceea ce vedem in lume, in masa este expresia umbrelor noastre colective, a tot ceea ce noi nu schimbam la noi si tot asteptam sa schimbe altii.
 
Poate ca datorita rezultatelor care scandalizeaza atat de multi oameni , vom ajunge sa intelegem ca depinde de fiecare dintre noi sa cream un Pamant mai frumos, o lume asa cum o visam ; prin alegerile marunte ( aparent) din viata noastra de zi cu zi, prin racordarea din nou, la bunatate, la bucurie, la adevar, la integritate, la simtire, la divinitate.
Cat esti tu in  viata ta de constient de ceea ce simti, ceea ce gandesti, ceea ce doresti? Cat de aliniate sunt gandirea, vorba si fapta ta?  Cate nevoi si vise neimplinite ai datorita ramanerii intr-o zona de confort, in scuze mentale, in frica?
Cat de  mult de ingrijorezi, te temi, proiectezi, gandesti negativ, judeci , dai vina?
Ce faci pentru a fi un om cu adevarat, implinit, fericit?
De aici incepe schimbarea adevarata. Din a-ti lua propria viata in maini si a incepe sa te uiti in curtea ta  la modul cel mai profund , cu implicare, asumare.
Cu cat mai multi oameni care isi curata propriile umbre , care intra in starea de pace, de frumos, de iubire, de credinta , cu atat mai frumoasa si mai diferita ( de azi) va fi societatea in care traim. Da, poate ca ea nu va mai arata asa cum o stim acum insa cu siguranta, va fi una mult mai infloritoare si mai plina de bucurie si infratire.
Atat timp cat continui sa ramai in uitare, in nepasare, in vesnicele probleme cotidiene ( pe care ti le creezi singur) , in starea de a nu te intreba mai mult despre tine si despre lume, totul va ramane asa cum este.
Nu mergand la vot schimbi cu adevarat ceva ci votand pentru tine, pentru fericirea ta.
Poti sa imi spui ca da, dar fericirea ta depinde de ei( de bani, de guvern, de economie etc. Afla ca nu e asa si ca asta e doar o scuza si o alegere sa ramai in starea de victima in continuare. Fericirea ta, schimbarea ta, starea ta de bine nu depinde de nimeni!
Cand incepi sa intelegi asta si sistemul incepe sa se schimbe 🙂
Alege sa fii liber, alege sa traiesti constient!
 
Saptamana cu tot ce iti doresti !
images

Abonează-te la newsletter