Seminar 16 ianuarie *Pe aripi de inger- intalnirea ta cu tine*

Va imbratisez cu drag si va invit pe 16 ianuarie la seminarul ce se numeste * Pe aripi de inger- intalnirea ta cu tine*.

Este inceput de an, un an ce se anunta a fi plin  de schimbari, cotituri, curatari si un an cu adevarat important pentru oameni si omenire. Sta sub vibratia lui 7 ceea ce inseamna spiritualitate, introspectie, cautare interioara, regasirea adevarului si fundamentului pe care crestem fiecare.

Va invit acum, cand am intrat intr-o noua etapa pentru umanitate, cand Lumina incepe sa straluceasca tot mai puternic sa va regasiti si voi sufletul. Acea scanteie Divina ce asteapta sa fie descoperita, mangaiata, bagata in seama si ascultata.
Va propun sa ne intalnim pentru 3 ore in seara cu luna plina spre a medita cu Ingerii. Ei ne vor aduce mesaje, daruri, ne vor curata de blocaje si energii joase, ne vor intinde mana spre a ne ajuta cu orice avem nevoie. Ingerii sunt cu noi, sunt dornici sa ne fie de ajutor daca noi le cerem. Vom invata cum sa facem asta, cum sa lucram cu afirmatii, cum sa ne facem un minim de protectie si vom medita spre eliberarea a tot ceea ce nu mai avem nevoie impreuna cu Inaltul Inger Haniel.

Va astept cu mult drag si inima deschisa pe voi toti cei ce sunteti in cautare de raspunsuri, de Adevar si de Lumina!

Abonează-te la newsletter