Semne de sus

10478146_297467923765169_5063740504553600688_nAcum un an imi sarbatoream ziua de nastere in Timisoara. Atunci eram la inceputul drumului meu de acum si visam sa ajung unde sunt acum, sa fiu ceea ce sunt acum.
Am pasit ieri intr-o alta etapa a exprientei mele pe Pamant. Am simtit liniste, relaxare, multa sustinere atat de aici, dintre oameni dar extraordinar de multa de la ingeri.
Invat din ce in ce mai mult sa las controlul, sa fiu si sa ma bucur de ceea ce imi aduce Universul, ziua, clipa. Asta am facut si in weekendul acesta.
Mi s-au implinit cateva dorinte pe care le scrisesem acum cateva luni ca intentie…am avut parte de multe surprize si daruri frumoase atat de la familie cat si de la voi, cei care ma urmariti online sau imi sunteti aproape si in viata de zi cu zi. Va multumesc pentru asta, m-am bucurat de fiecare urare, de fiecare poza, de fiecare gand frumos pe parcursul zilei de ieri.

Ce vreau sa va spun aici este , de fapt, exprienta incredibila ( dar de acum obisnuita) cu ingerii care sunt extrem de prezenti in viata mea. Ieri mai mult ca oricand…Gabriel este cel care de cateva zile a fost, cum ziceam aseara :in my face!! Peste tot unde intoceam capul, sau auzul…era el:) Inainte sa plec din Bucuresti am scris un mesaj primit de la el, ajunsa acasa am primit o pana de la el, la biserica unde am fost prima pictura vazuta a fost cu el si Mihail…aseara in citirile facute din nou, el…ca sa nu mai spun de visul extraordinar avut in prima noapte acasa – vineri – Pregnant a aparut Gabriel, i-am cerut ajutorul in vis si tin minte simtirea coplesitoare pe care am avut-o cand a aparut in toate splendoarea vibratiei lui 🙂
10502083_799018540130285_6198763263951478541_nPe langa aceste semne de sustinere am primit un curcubeu extraoridnar sambata pe drum, era atat de vibrant ca si culoare si energie ca m-a umplut imediat de fericire si in acelasi timp, recunostinta. Ieri la masa, din senin, pe scaunul de langa mine o cifra 7 din lumina in toata splendoarea si claritatea ei…asta a fost de-a dreptul uimitor…
Si experienta weekendului s-a incheiat cu o intamplare foarte interesanta, frumoasa dar si amuzanta: cineva si-a dorit foarte mult sa ma intalneasca, iar eu, lasandu-ma purtata de ceea ce a fost sa fie am ajuns sa ma intalnesc cu acea persoana care, m-a condus catre altcineva ce avea nevoie de ajutorul meu. Aceasta avusese intentia sa ajunga la mine la Bucuresti insa nu s-au asezat atunci lucrurile…iata ca am fost eu adusa la ea acasa:) Ca sa aflu ca intrasem in casa cuiva pe care l-am cunoscut cand aveam 12 ani,in scoala generala. Nu am sa dau detalii insa am ras multa vreme dupa spunand ingerasilor ca fac niste glume foarte amuzante.
Asadar o zi mai plina de divinitate, de bucurie, de recunostinta, de bine…de sincronicitati, de semne nu cred ca am avut demult! Am vrut sa va relatez si voua ca sa vedeti cum lucreaza ei pentru noi si cat de aproape ne sunt mereu. Doar sa fim atenti sa primim. 🙂 Nu am mai mentionat ca zilele astea au fost si cele cu luna plina …luna fiind guevrnatorul meu si eu avand o relatie speciala cu ea.

Sunt obosita fizic insa sufletul imi e plin de recunostinta, de uimire, de incredere, frumusete, putere, resurse…totul este perfect asa cum este! Acum, din nou, la drum!
Sa aveti o saptamana cu multe ghidari divine!

Abonează-te la newsletter