Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Sesiuni

Sesiuni Private Autentic Feminin

Spatiu sacru, lumanari aprinse, muzica relaxanta, purificare, conectare. Sunt aici pentru a te auzi, accepta, sprijini sa accesezi Femeia Creatoare din tine.

Click aici

Sanatate cu uleiuri esentiale

Orice afectiune are in spate o emotie, o nevoie sufleteasca. Fie ca alegi uleiuri unice sau amestecuri pe care le creez cu ritual si binecuvantare, aceste esente 100% pure, din natura iti vor transforma viata.

Click aici

Citiri intuitive cu cartile oracol

Citirile cu carti oracol, tarot, intuitive iti arata energia momentului, tema de lucru si provocarile, ghidarea pe care o ai de la ghizii tai. Ele aduc clarificari, confirmari, transformari.

Click aici

Sesiuni PsihoAstrologie

Harta Natala este in tine si vorbeste despre potentialul tau, drumul in viata, inclinatii, modalitate de gandire, provocari si rani oferindu-ti claritate si sustinere in Calatoria spre Tine. Este un instrument clar, eficient si transformator.

Click aici

Sesiuni private Autentic Feminin pentru viitoare mamici

Pregateste-te pentru a deveni mama descoperind intai cine esti ca Femeie, eliberand programele vechi transgenerationale, activand energia armonioasa a mamei si deblocand pantecul cu blandete si sustinere.

Click aici