Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Citiri intuitive cu cartile oracol

 

Cartile oracol si tarot  sunt unul dintre instrumentele mele preferate de lucru si de bucurie. Am dat peste primul meu pachet de carti oracol acum multi ani…intr-o librarie si erau cele cu Arhanghelul Mihail de la D. Virtue.

De atunci am sustinut sute de citiri individuale si in grupuri/cercuri pentru femei in diferite orase din tara. Am sustinut cursuri inspre a preda mai departe aceste taine si a sprijini si alte femei sa acceseze astfel de daruri in ele.

Ce este o citire?

Citirea intuitiva cu cartile oracol si de tarot  este o metoda prin care ma conectez la echipa ta de lumina si primesti ghidarea, claritatea, temele de lucru de care ai nevoie in momentul prezent al vietii tale.

Eu sunt canalul prin care aceste mesaje vin spre tine pentru a sustine perioada in care te afli si a te sprijini sa iei decizii intelepte vizavi de intrebarile pe care le adresezi.

Procesul in sine este o canalizare a unei energii pe care eu o primesc prin imagini, senzatii si cuvinte, cartile oracol fiind un sprijin ce aduce mai multe detalii si claritate.

Citirile sunt un instrument eficient si bland pentru dezvoltarea ta personala. Iti ofera indicii, calauzire, teme de lucru, claritate asupra unor situatii de viata si intrebari pe care le ai in inima ta.

 

Cum functioneaza o citire si cum iti este de folos?

  • Daca treci printr-o perioada dificila in viata ta, esti confuza, ai nevoie de confirmari sau de claritate, simti ca te-ai impotmolit undeva sau ca orice ai face nu gasesti un raspuns atunci poti cere o citire.
  • Daca ai o intrebare specifica despre o situatie din viata , fie ea relationala, financiara, personala sau despre cariera poti apela la o citire.
  • Daca doresti sa primesti un mesaj complex de tipul ” ce e bine sa stiu acum , in aceasta etapa din viata mea?” poti apela la o citire.
  • Daca doresti sa stii ce iti rezerva anul ce incepe ( fie ca e in ianuarie sau de la ziua ta de nastere) poti apela la o citire.

 Cand apelezi la o citire fa-o cu simt de raspundere, cu seriozitate si recunostinta. Nu este o joaca la misto si nici o modalitate de a ne distra in lipsa de altceva. 

Vei primi teme de lucru, clarificari, raspunsuri, indrumari mereu cu blandete si iubire. O citire este un prilej de a te conecta cu ingerii tai, cu Inima ta, cu sensul tau.

Daca nu actionezi in urma a ceea ce primesti atunci situatia ta nu se va schimba. Citirea nu este o modalitate de a primi rezolvari de-a gata ci o poarta spre a facilita transformarea in viata ta intr-un mod clar si simplu. Ramane, ca in orice alt proces, sa iti faci partea.

IMPORTANT :

Intrebarile sunt doar pentru tine, despre tine si nu despre sau pentru o terta persoana. Ele sunt formulate dupa modelul ” ce am eu de facut/inteles/stiut”, ” care sunt pasii urmatori pentru mine?”, ” care este mesajul pentru mine”?

NU voi oferi citiri pentru terte persoane. Este o incalcare a liberului arbitru.

Citirile NU sunt o ghicire a viitorului si nu voi da curs unor astfel de cereri.

Citirile NU ofera raspunsuri de tipul DA sau NU si recomand sa apelezi la ele cu simt de raspundere.

Citirile NU necesita prezenta fata in fata. Se pot face pe Skype sau prin email.

 

Pentru a solicita o citire trimite un email la scrie-mi@ancalavinia.ro.

 

Ghizii tai asteapta sa iti vorbeasca! 

 

Cu drag,

Anca Lavinia

facilitatoare transformare feminina autentica